U najljepšem gradu

Albina zna kako se poigrati zimskim trendovima: Uz morsku obalu zablistala u neobičnoj kombinaciji

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako zimske dane provodi u Dubrovniku, a pažnju je skrenula njena modna kombinacija koja kombinira nekoliko trendova.

Kao pravo dijete s mora Albina Grčić najbolje se osjeća na obali, često se pohvali kako upravo uz more puni baterije,kako ljeti tako i zimi. A topla mediteranska klima osim što nudi blagodati za zdravlje, dopušta i kreativne zimske modne kombinacije, što naša pjevačica itekako zna iskoristiti. Splićanka je za nedavni posjet Dubrovniku zablistala u trendi, a ipak udobnoj ležernoj kombinaciji.

Slojevitu kombinaciju u bež boji, pjevačica je 'razbila' intrigantnim crnim detaljima poput sjajne kape, ručne torbice s pepita uzorkom, a posebno je naglasila noge u tamnim čarapama i crnim gležnjačama.

"A koji grad je vama najljepši u Hrvatskoj?", napisala je glazbenica na Twitteru uz tri fotografije na kojima pozira u Dubrovniku, dok se iza nje vide slavne zidine.

Čitajte i: Ljetne stilske priče u Splitu: Albina Grčić zablistala u bijelom, a Ana Gruica Uglešić pohvalila se dizajnerskim komadima

Slojevi i 'otkrivene noge'

Pulover, ispod kojeg diskretno proviruje kragna bijele košulje, zaogrnula je oversized jaknicom u tipu košulje, kao protutežu toj širokoj odjeći, Albina se odlučila otkriti noge. Od oversized jakne ne vidi se ima li na sebi suknjicu ili hlačice, nego samo tamne, crne čarape dominiraju cijelim lookom.

Priču je zaokružila crnim gležnjačama kojima je stavila naglasak na ležerniju stranu svoje modne kombinacije.

I dok se u ostatku zemlje nosimo sa zahlađenjem i snježnim nanosima, Albina je proteklih dana pokazala kako se uz toplu Jadransku obalu i tijekom zimskih mjeseci može igrati s modnim kombinacijama, slojevima i duljinom odjeće - barem za vrijeme južine koja je do nedavno vladala gradovima uz more.

Linker
18. travanj 2024 07:48