NAGRADN NATJEČAJ

ELFS & Gloria ispunjavaju želje: Darujemo poklon bon u vrijednosti od 1500 kuna za najljepši party look

Još je samo nekoliko dana na kalendaru do najluđe noći u godini, a kako biste ovog puta zablistali kako ste oduvijek željeli - pobrinuo se modni dvojac ELFS!

Ako ste i vi među onima koji uvijek želje drugih stavljaju ispred svojih, pa vam se nerijetko dogodi da čak i na proslave vama u čast ili one koji slave svi - odlazite u žurbi i nezadovoljni stajlingom za koji niste imali vremena, volje, a možda ni novca, razveselit će vas naš ovotjedni nagradni natječaj koji gloria.hr organizira s modnim dvojcem koji stoji iz popularnog brenda ELFS.

Naime, dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, vlasnici ovog hrvatskog modnog brenda, na nedavno održanoj ELFS modnoj reviji predstavili su svoju novu kolekciju koja je puna boja, tekstura i materijala koji daju poseban, otmjen i luksuzan pečat modnim kombinacijama koje se mogu nositi u svakoj prigodi, pa i povodom prosalve najluđe i najsvečanije noći u godini.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

ELFS žena odiše ženstvenom samouvjerenošću i ne boji se eksperimentirati u svojim odjevnim kombinacijama, a jedna od tih kombinacija može biti vaša!

Kako? Pratite Instagram profil portala Gloria i osvojite vrijedan poklon bon u vrijednosti od 1500 kuna za kreaciju po izboru omiljenog hrvatskog modnog dvojca ELFS!


Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 20. do 26. prosinca 2021.
  • Ispod objave kojima vas pozivamo da se prijavite na natječaj opisati nam svoj idealni outfit za doček Nove godine.

Sretnog dobitnika objaviti ćemo na Instagram profilu Gloria.hr u ponedjeljak, 27. prosinca 2021.

Detalje pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

U ELFS novoj kolekciji eklektičnim se kombinacijama izmjenjuju svečane haljine i futurističke jakne, a zastupljena je čitava paleta decentnih i zagasitih boja, s mnoštvom sofisticiranih nijansi starog zlata, bronce i zelene. Nose se plisirani materijali, metalne niti, lakirani vinil, sjajni saten, prozračni šifon, robusni tvid, upečatljivi brokat...

Najzastupljeniji i ključni komad kolekcije bez kojeg se ne može zamisliti ova modna sezona svakako je preklopna haljina od satena u više boja i dužina.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

Haljine na preklop već su godinama zaštitni znak ELFS-a koje njihove klijentice posebno vole, jer ih s lakoćom mogu prilagoditi svojoj liniji tijela.

Izvedenice tih haljina imaju i u preklopnoj suknji koje kombiniraju sa elegantnim majicama s naglašenim ramenima u istim nijansama boje, a zanimljivost stylinga postigli su u kombinaciji ta dva materijala, sjajnoj suknji i mat majici.

U kapsule kolekciji svečanih haljina možete zablistati poput prelijepih voditeljica Jelena Glišić i Nives Ivanišević bez obzira na prigodu.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

Blagdani su sjajna prilika kada se konačno možete dotjerati, a Ivan i Aleksandar predlažu da se odlučite za vamp glamurozni izgled za koji su pripremili više modela dugih raskošnih svjetlucavih haljina.

Posebno su upečatljive haljine s uzdužnim srebrnim prugama koje se izmjenjuju s crnim transparentim linijama i tako izdužuju figuru, a dolaze u dvije varijante, Jelena nosi model s dekolteom, kratkim opuštenim rukavima, naglašenim strukom i visokim prorezom, dok je haljina na Doris golih ramena i komotnijeg kroja, no može je se lako pomoću upečatljivog remena stilizirati tako da se naglasi struk.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

Ukoliko ste ipak za decentniju varijantu pripremili su haljine midi dužine, donjeg dijela na preklop s naglašenim strukom i ramenima koje dolaze u verziji od baršuna i brokata.

Posebnu pažnju treba obratiti na Elfs dizajnerske cipele koje dolaze u tri modela od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade!

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

Bezvremenske klasične salonke i elegantne polusalonke dolaze u nude i crnoj boji na dvije različite visine potpetice, dok svečane minimalističke sandale sa tankim remenčićima dolaze u nude, zlatnoj i srebrnoj boji. Svi modeli dolaze sa upečatljivim kopčama koje se mogu skinuti te tako pokazati i svoje drugo lice.

Modni fokus je na slojevitom odijevanju koje može biti vrlo kreativno i maštovito. Stoga kao najupečatljiviji komad kolekcije bez kojeg ne mogu zamisliti ovu modnu jesen i zima ističu luksuzne prošivene zimske jakne.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

ELFS jakne za novu sezonu dolaze u nešto drugačijem ruhu nego dosad. Predimenzioniranog su kroja, u tri različite boje sa specifičnim high tech odsjajem - u neutralnoj zagasitoj drap/sivoj, klasičnoj crnoj i upečatljivoj zlatnoj lak boji. Kopčaju se na vezanje, a u njoj imate dojam kao da ste se zaogrnuli najtoplijim poplunom koji će vas štiti i od najveće hladnoće.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

Obožavateljice poslovne elegancije u ELFS novoj kolekciji pronaći će nekoliko modela i uzoraka klasičnih blezera na dvoredno kopčanje u različitim dezenima i materijalima. Mogu birati izmedu sivih kariranih, od tvida, pepita uzoraka ili pak svečanije varijante od sjajnog brokata.

Kaput u boji devine dlake vječni je klasik koji se mora naći u ormaru svake modno osviještene žene i jedan od onih komada kojem ćete se vraćati u svim onim situacijama kada ste bez ideje što odjenuti. Camel kaput je obavezan klasik koji možete nositi uz sve. ELFS klasičan model kaputa dolazi sa bogatim krznenim ovratnikom koji možete skinuti i imati jedan bezvremenski komad koji će odlično pristajati uz svakodnevne, ali i svečanije kombinacije, posebno ako ga kombinirate sa odjećom u istome tonu.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIć

Svi već znaju da su upravo modni dodaci i detalji 'ono nešto' svake modne kombinacije, stoga su Tandarić i Šekuljica posebnu pažnju posvetili i brojnim modnim detaljima koji će upotpuniti gotovo sve zimske odjevne kombinacije.

image

Elfs kolekcija jesen i zima 2021./2022.

DANIJEL GALIĆ

Sugeriramo da svakoj kombinaciji podarite ono nešto što najbolje prikazuje vas i vašu osobnost. Bez obzira za koju se kombinaciju odlučite ne zaboravite blagdane provesti u dobrom društvu i nemojte dopustiti da vas zasjeni božićno drvce!

Odabrani modeli iz nove kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na njihovu web shopu.

Linker
23. travanj 2024 09:56