Stilski sud

Ekstravagantno ili ipak u njenom stilu? Stil Miley Cyrus pod oštrim okom domaćih modnih kritičara

Američka pjevačica (28) redovito izaziva pažnju svojim ekstravagantnim kombinacijama, a u jednoj takvoj pojavila se na LACMA Art + Film Gala 2021 održanom u Los Angelesu. Što o tome misle domaći stručnjaci za modu, otkrili su za Gloriju IN.
image

Pjevačica i glumica Miley Cyrus nosi Gucci X Balenciaga odijelo i Jared Lehr nakit na LACMA Art + Film Gala 2021 održanom u Los Angelesu.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA


Ovoga tjedna pjevačici sude...

MARIJA MILKOVIĆ (ETNO BUTIK MARA)

Budući da je Miley uvijek hrabro i originalno odjevena, kombinacija mi je prihvatljiva kao njen modni izbor. Osobno bih pokazala više gole kože pa da sam na njenom mjestu ne bih odjenula dolčevitku - s decentnim dekolteom bilo bi elegantnije. Kosu bih podignula u rep ili punđu da se istakne i vizualno izduži figura.


SLAĐANA DIVJAK

Premda je riječ o kreaciji slavne kuće Gucci, čini mi se da je ipak preupadljiva. Možda bi bilo bolje da nije odjenula majicu ispod sakoa, kao i te čizme, a i torba bi mogla biti drugačija, jednobojna... Možda... Ali to onda ne bi bila Miley kakvu poznajemo.


ZORAN ARAGOVIĆ (BITEMYSTYLE)

Miley je uvijek hrabra u svojim modnim kombinacijama. Osobno sam njezin fan i ono što bi na nekom drugom bilo pretjerano, na njoj mi izgleda odlično. Ovako upadljivu kreaciju može nositi samo netko tko je samouvjeren i koga nije strah eksperimentirati.


Kako su domaći modni eksperti ocijenili stajlinge drugih zvijezda pogledajte na linkovima u nastavku:

Anya Taylor-Joy u duhu retro glamura - je li dovoljno dobro?

Britanski glumac Daniel Craig nije se proslavio

Mala zamjerka za odabir američke glumice i pjevačice Vanesse Hudgens

Rihanni uvijek uspjeva spojiti nespojivo

Glumica i manekenka Rosie Huntington-Whiteley sve je oduševila

Linker
15. travanj 2024 10:39