STIŽE NOVA GLORIA IN

Znate li koje vjenčanice vladaju ovom svadbenom sezonom? Otkrivamo sve trendove za slavlja ljubavi

Priprema pozor, tulum! U novom broju posvećenom danu koji slavi ljubav otkrijte koji modeli vjenčanica dominiraju sezonom i što su to pop up vjenčanja te pronađite fantastične komade svečanog nakita za njega i nju.

Čak i oni koji se groze vlakića na piru, pripitih muškaraca u oznojenim košuljama boje breskve i žena koje ne znaju hodati u štiklama (a uporno ih nose), moraju priznati da bi trenutno sve dali za jedan ludi provod na vjenčanju. Pogotovo ljetnom, morskom, čija režija uključuje neku prekrasnu plažu na Visu ili Hvaru, gomilu dragih ljudi, zalazak sunca, koktele koji mirišu na začinsko bilje i ples do zore. Novi broj Glorije IN donosi vodič kroz sezonu vjenčanja i svemu što ju čini uzbudljivom.

image
Gloria IN
Gloria IN

Pandemija je napravila svoje – hotelske sale zamijenile su livade i šume, pop up vjenčane ceremonije na najzabačenijim i najljepšim prirodnim lokacijama su u porastu, dok je potražnja za klasičnim vjenčanim krinolinama u padu - nova generacija mladenki biraju prozračne i lagane vjenčanice u kojima će biti i lijepe i nesputane, jer nakon sve što smo prošli ono što najviše želimo jest- sloboda.

image
Gloria IN

Zauvijek će ostati misterij zašto muškarci tako nerado nose odijela, a tako im dobro pristaju. Jedna od rijetkih prilika u kojima ih se može vidjeti dotjerane je vjenčanje. Glorija IN donosi prijedloge outfita za mladoženje koji se žele pokazati u najboljem svjetlu.

image
Gloria IN
Gloria IN

Ne želite li se na vjenčanju utopiti u moru ljetnih haljina – odjenite kombinezon. Pronađite svoj favorit među petnaest modela koji u kojima ćete biti i chic i opušteni

Vjerojatno su mnoge mladenke barem jednom pomislile – kad bi barem mogla zauvijek sačuvati svoj vjenčani buket. Upoznajte kreativku koja im tu želju može ispuniti. Više o svadbama i sadržajima koja ih prate, pročitajte u novom broju Glorije IN.

image
Gloria produkcija
Linker
20. travanj 2024 11:52