VEDRAN PETEH
Samo u novoj Gloriji

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić više nisu zajedno: 'Nakon deset godina veze odlučila sam krenuti dalje'

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i njegova 34 godine mlađa partnerica kreću svatko svojim putem, a ekskluzivno za magazin Gloria govore zašto su se odlučili za prekid.

Ovaj tjedan obilježili su muškarci u - zlatnim godinama. Premda je Franu Lasića u središte pozornosti vratila vijest da će u sedmom desetljeću života četvrti put postati otac, a pružila nam se i jedinstvena prigoda upoznati malo drugačiju stranu legendarnog Glorijinog fotografa Ivana Posavca, naslovnicu novog broja magazina Gloria ipak smo posvetili ekskluzivnoj priči iz prvog lica - vijesti o prekidu još jedne veze... Naime, nakon deset godina Zlatko Mateša i Bojana Maglaić više nisu zajedno, a samo za magazin Gloria otkrili su zašto je njihovoj intrigantnoj ljubavnoj vezi došao kraj.

Pored toga, samo u novoj Gloriji pronađite 36 vrijednih kupona za najpovoljniji shopping u trgovinama Avenue Malla!

Naime, Avene Mall vam samo uz Gloriju povodom 13. rođendana poklanja kupone za popuste i do visokih 50 posto, koje je moguće iskoristiti od četvrtka 10. rujna do nedjelje 13. rujna.

A novi broj magazina Gloria i ovog tjedna donosi i druge zanimljive i inspirativne teme.

MATEJ DOKIĆ

Karmen Miletić piše o vječnom mladiću - Frani Lasiću

Kad je Frano Lasić osamdesetih godina pjevao "Volim te, budalo mala" i bio jedna od najvećih zvijezda jugoslavenske kinematografije, još se nisam ni rodila. Prvo sjećanje na njega vraća me u srednjoškolske dane kada smo na satu hrvatskog jezika pogledali Marinkovićeva "Kiklopa" - sjećam se koliko sam bila zadivljena njegovom ulogom anksiozna intelektualca koji se potuca po zagrebačkim kavanama. Bio je tako talentiran i zgodan, činio se da nikada neće ostarjeti. Tijekom godina, kao da zaista i nije! Ovaj vječni mladić u 66. godini spreman je za četvrto dijete, koje će mu za dva mjeseca roditi četvrta supruga Milena. No, jednako je žustar i kad je riječ o karijeri pa ćemo ga uskoro gledati u filmu "Leto kad sam naučila da letim".

20052019., zagreb, 
umjetnicki paviljon.
Na fotografiji: Ivan Posavec, Berislava Picek i Mario Kucera.
Foto: Livio Andrijic
LIVIO ANDRIJIĆ/CROPIX

Berislava Picek pokazala nam je pravo lice fotografskog barda Ivana Posavca

Sve što znam o fotografiji naučila sam od Ivana Posavca i jedino mi je njegovo mišljenje o mom radu uistinu važno. No, njega je zapravo teško portretirati, jer ne voli biti ispred kamere i privatno je vrlo sramežljiv, pa je novinarski zadatak da ga snimim na roditeljskom imanju u njegovoj rodnoj Dužici za mene bio pravi - izazov. Premda zbog kvara nije uspio upaliti traktor, na kojem se želio snimiti, na kraju je fotografijama bio iznimno zadovoljan.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Damir Leljak donosi nam priču s naslovnice

Nije uvijek ugodno pisati o ljubavnim krahovima. Pogotovo ako se bivši partneri zbog neraščišćenih računa međusobno blate, optužuju i iznose prljavo rublje. No, u slučaju Bojane Maglaić i Zlatka Mateše ništa od toga se nije dogodilo: oni su svoju desetogodišnju vezu okončali dogovorno, smireno i civilizirano, smatrajući da trenutke koje su proveli zajedno trebaju sačuvati u najljepšem sjećanju. Iako ih je dijelila znatna razlika u godinama, pa i u visini (Bojana je sa 182 centimetra za glavu viša od Zlatka), moram priznati da me njihov prekid iznenadio. Djelovali su kao skladan i samouvjeren par koji se uspješno nosi s predrasudama i zlobnim komentarima, a u iskrenom razgovoru s uspješnom menadžericom iz Osijeka u to sam se i uvjerio. Nisu ostali zajedno, ali njihova ljubavna priča istodobno je i intrigantna i fascinantna.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

PARIS HILTON I bogatašice plaču

CHARLOTTE KIRK Ucjene fatalne zavodnice

MIRA BANJAC Moj recept za sretnu starost

LJEPOTA Nika Turković: Kozmetički antidepresivi

STIL ŽIVOTA Rose šampanjac iz vinograda Brada Pitta

KUHINJA Damir Kedžo: Slasni okusi ljeta

FELJTON JIŘÍ MENZEL Oskarovac koji je volio Hrvatsku

Linker
25. ožujak 2024 20:30