Samo u novoj Gloriji IN

Ženska snaga u najnježnijim nijansama! Donosimo modne poslastice u boji listopada

Novi broj magazina Gloria IN stavlja naglasak na ružičastu! Boja listopada, mjeseca posvećenog ženskom zdravlju, simbolizira i žensku snagu te nježnost. Obratite pažnju na svoje grudi, vodite brigu o svom zdravlju - i uskočite u nešto ružičasto.

Drage čitateljice, što ste od lanjskog listopada - koji je, kao i ovaj, bio posvećen ženskom zdravlju - učinile za sebe? Jeste li obratile pažnju na svoje grudi, pregledavate li ih redovito? Kao ženskoj reviji Jutarnjeg lista, dužnost nam je i da ovog listopada budemo "ružičasti". To je, naime, boja koja simbolizira žensku snagu i na odjeći pravo je osvježenje u ovim hladnijim danima u kojima se instinktivno "uvlačimo" u tamnije tonove.

No, u svrhu solidarnosti i podizanja svijesti ovog mjeseca odaberite nešto iz najženstvenije palete, a od kozmetičkih proizvoda one s ružičastom misijom - čijom kupnjom se donira za istraživanje i liječenje ženskih malignih bolesti.

Korona nas sve okupira, no ne zaboravimo na naše grudi, kao i na generalno stanje organizma. Uzmite, stoga, vrijeme za pripremu uravnoteženih obroka, priuštite si dovoljno sna, udahnite i - vježbajte.

image
FOTOGRAFIJA: ISTOCK

Imamo ideju za rekreaciju već ovog vikenda, kad se u suradnji s brendom Melon&Lime održavaju online satovi joge u sklopu akcije "Jogom protiv raka". Želimo vam ugodan vikend, uz ružičaste misli.

Do idućeg broja,

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

TOP LISTA Kiša modnih hitova

FOKUS Tri stilska čina glumca Roberta Španića

MODA Izvještaj sa svjetskih Tjedana mode

HIT BOJA Ružičasta u svijetu mode i ljepote

KREATIVNA ZONA Keramika u domu

IZLET Jesenski kolorit Plitvičkih jezera

Linker
15. travanj 2024 10:53