stiže nova gloria in!

Zaronite u veliko plavetnilo! Izvor života i vrelo modne inspiracije za vrele, seksi dane

Veliko plavetnilo nije samo izvor života već i vrelo inspiracije za dizajn nekih od najatraktivnijih modnih komada sezone. IN su kreacije nadahnute morskim svijetom, a val je pokrenula – Donatella Versace.

Rođenoj u gradu Reggio di Calabria na jugu Italije, Donatelli Versace more je neizostavni dio života pa je njegovoj jedinstvenoj flori i fauni posvetila ovoljetnu kolekciju. Seksi odjeću tipičnu za Versace dizajn ove sezone krase uzorci školjki i morskih zvijezda, dok su modni brendovi Burberry i Iris Van Herpen dali svoju modnu posvetu ljepoti i snazi valova.

Novi broj Glorije IN donosi sve ljetne stilske favorite, od klasičnog mornarskog looka do odjevnih predmeta u terakota nijansama, a koji ćete odabrati ovisi o vašoj ljetnoj destinaciji.

Svaki otok na obali ima svoju vibru i estetiku, a vaš je modni zadatak da se u njih stilski uklopite adekvatnom garderobom i modnim dodacima.

No, to ne znači da se morate odreći komoditeta. Sandale i natikače ravnih potplata veliki su ljetni hit jer nakon pandemiskog „kućnog pritvora” koji smo proveli u kućnim šlapama, nikome ne pada na pamet da se pati u visokim petama. Nova Gloria IN donosi 26 udobnih i atraktivnih modela koje idealno upotpunjuju baš sve ljetne kombinacije.

Jeste li već odabrali svoju ljetnu rezidenciju za godišnji odmor?

Jadranski svjetionici sjajan su izbor za one koji žele pobjeći od gužve, buke i opasnosti od korona virusa. Zavirite u kamena zdanja na Lastovu, Savudriji i Palagruži koja obećavaju spektakularan pogled i osjećaj potpunog opuštanja.

Uživajte u ljetu i novom broju Glorije IN!

image
Gloria produkcija
Linker
20. travanj 2024 04:27