SAMO U NOVOJ GLORIJI IN

Zakoračite u jesen s nepogrešivim stilom: Donosimo prijedloge za vruću modnu jesen uz neizostavne ženske adute

Hladno vrijeme, slojevita i topla odjeća ne moraju pojesti vaš dobar stil, naprotiv, u novom broju Gloria IN donosimo najvruće komade uz koje vas ni tmurno vrijeme neće lišiti titule kraljice stila. Naći ćete i pregled omiljenih ženskih fetiša, koji u svaki dan unesu radost.

Subotnja Gloria IN donosi ključne komade jesenske garderobe koji zrače elegancijom - u novom broju pronađite najljepše eko bunde i avijatorice ukrašene umjetnim krznom, modne dodatke od imitacije krokodilske kože i top komade u trendi maslinasto zelenoj nijansi.

image

Dior također donosi komade u neodoljivoj maslinasto zelenoj nijansi.

DIOR

Kaputi, bunde i prsluci od umjetnog krzna ultimativni su komadi sezone, idealni za hladne dane. Osim što će vam u njima biti tolo i udobno, djeluju ženstveno, profinjeno i moderno, a modne kuće Fendi, Prada, Chanel, Givenchy i Chanel pokazale su da su ove sezone u trendu baš svi modeli - od kratkih čupavih jakni do oversized prssluka od imitacije ovčjeg runa. Odaberite svog favorita i dočekajte zimu sa stilom!

image

Torba od imitacije kroko kože, Max & Co., 1045 kn

MAX & CO.

Neodoljivi ženski aduti

Lijepo rublje oduvijek je ženski fetiš, pogotovo bodiji, gaćice i grudnjaci napravljeni od čvrstih i elastičnih materijala koji instant zatežu tijelo dajući vašoj liniji savršen oblik. Obožava ih i reality zvijezda Kim Kardashian, a novi broj Glorije IN donosi 10 komada oblikućeg rublja u koje se definitivno isplati uložiti.

Osim rublja, ženski fetiš definitivno je i kozmetika, pogotovo preparativna. Koža se s godinama mijenja pa su joj i potrebe drugačije - predstavljamo beauty vremeplov koji će ženama svih generacija pomoći da odaberu savršene proizvode za njegu lica.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Nova Gloria IN je na kioscima!

Linker
19. travanj 2024 14:07