Neka božićna bajka započne

Za nas kuhaju i zvijezde: Gloria Delicije donose slasne prijedloge za najsvečaniju blagdansku gozbu

Naše specijalno izdanje, na kioscima od četvrtka 9. prosinca, i ovoga puta pršti sjajnim idejama za ukusna jela, praktičnim savjetima za dekoriranje stola, zanimljivim gastro pričama i zvijezdama javnog života koje kuhaju samo za vas! Uživajte u njima kao što smo mi stvarajući ovo izdanje za vas.

Otkrijte kako izgledaju blagdani i što se za Badnjak jede u domu Ljupke Gojić Mikić, Bojane Gregorić Vejzović, Melkiora Bašića, Saše Šekoranje i mnogih drugih....

image
GLORIA DELICIJE

Nova Gloria Delicije na 84 stranice, u paketu s Glorijom, donosi raskošne fotografije, inspirativne recepte i priče te mnoštvo dobrih ideja za sretne blagdane ispunjene veseljem i dobrom hranom!

Mirisi Božića za mnoge su mirisi djetinjstva, a većina ih potječe iz - kuhinje. U bjeličastoj izmaglici vanilin šećera lako je odletjeti u neke minule zime i prisjetiti se blagdanskih ručaka i večera na kojima bi se okupila cijela obitelj. Ovaj broj Delicija posvetili smo upravo tome - receptima koji bude božićne uspomene, emocijama koje je hrana u stanju pobuditi, njezinoj ulozi vremeplova uz koji možemo kamo god želimo...

image
GLORIA DELICIJE

Poznata manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić ispričala nam je kako ju je kao nostalgičnu devetnaestogodišnjakinju tanjur pirea i umaka od kopra iz njujorškog stana u trenu teleportirao kući na rodnu Knežiju, a danas je ona ta koja s radošću stvara nove uspomene - s mirisom dobre hrane i doma. Ljupka nas je ugostila u svom domu, ispričala kako izgleda Badnjak za njezinim dugačkim stolom prepunim dragih ljudi i zašto će u Novu godinu, nakon svih domaćih delicija, ući s jednim japanskim receptom!

image
GLORIA DELICIJE

Melkior Bašić, vrhunski chef i član žirija nove sezone MasterChefa otkriva nam u kakvim delicijama uživa njegova obitelj na Badnjak i Božić te zašto u kuhinji najviše biti sam. U svoj dom pustio nas je i poznati hrvatski umjetnik Saša Šekoranja, podijelivši s nama prizore nekih od najdražih mu božićnih momenata - inspirirajte se njegovim dekoracijama blagdanskog stola, te "ukradite" ideje poznatog slikara i stilista cvijeća za elegantno i originalno uređen dom.

Uživajte u novim Gloria Delicijama i poletite s nama u idiličnu božićnu gastro bajku!


image
.

Ne propustite! U limitiranoj ediciji uz novi broje Glorije dolazi i specijal 'Delicije' s mnoštvom recepata za najslađe blagdane i poklonom na dar. U prodaji je do 22. prosinca, a možete ga kupiti po cijeni od 20 kuna.

Linker
16. travanj 2024 10:57