Stiže nova Gloria IN

Vruće stilske igre! Badiće možete nositi i u dnevnim outfitima izvan plaže, znamo i kako

Skrovita uvala, brodska paluba...koji god ljetni scenarij vrtjeli, u njemu vjerojatno imate bose noge, mokru kosu i kupaći kostim. Gloria IN u novom broju donosi sve vruće trendove iz svijeta badića, te prijedloge kako ih kombinirati u outfitima koji ne uključuju plažu.

Na radost mnogih, u kolekcijama više nema jednog dominantnog modela badića – u trendu su jednako oskudni kao i čedni, jednobojni i s uzorkom, pa svatko može odabrati onaj koji mu najviše odgovara. Prugasti print je ljetni klasik, baš kao i tropski uzorak, dok su svjetlucavi materijali i izazovni krojevi sjajan odabir za ljubiteljice after-beach partija.

Uz minimalističku sezonsku odjeću sjajno pristaju tzv. „rimljanke” ili „gladijatorice”, sandale s vezicama popularne još od antičkih vremena, koje možete nositi i uz ležerene i uz elegantne odjevne kombinacije.

Ovog ljeta, uz one klasične, u trendu su robusni modeli s visokim i naglašenim potplatima, od kože sa zakovicama ili debele špage.

Da biste na suncu mogli biti potpuno opušteni, važno je pravilo zaštititi kožu, pogotovo dok ste na plaži.

Preparati za njegu na suncu i nakon sunčana sve su svestraniji, te osim zaštite nude i prolongiranu preplanulost, a Gloria In donosi novitete s tog tržišta.

Ljeto je vrijeme za laganu, zdravu hranu i osvježavajuće deserte. Rashladite se pudingom od prosa s jagodama prema receptu Nataše Rajčević, autorice gastro bloga „Burbon i borovnice” i uživajte u novom broju Glorije IN!

image
Gloria produkcija
Linker
20. travanj 2024 08:36