Romantika u hladu

Vruće priče za vruće ljetne dane: Zbirka najljepših ljubića dolazi samo u paketu s Glorijom!

Ako vam ljeti na plaži treba razbibriga u obliku laganog štiva, ne propustite najbolje ljubavne romane u paketu s magazinom Gloria!

Nakon brčkanja u moru treba malo i predahnuti, zar ne? A najbolja ideja je uzeti neko štivo u ruke poput najljepših ljubavnih romana u paketu s Glorijom za samo 29 kuna.

Na 180 stranica čekaju vas priče pune strasti, ljubavi i intriga. Marija Jasić u romanu "Sudbonosan susret" donosi priču o socijalnoj radnici Nini koja nakon raskida s dečkom sreće čovjeka koji je pred rastavom. Sudbina im je oboma, čini se, ipak bila sklona...

Rosie Kugli u "Orkestru za violinu" pak piše o glavnoj junakinji Neli koja je odgajana u domu i sanja o nekom drugačijem životu punom ljubavi. Kad već očajna misli da je nikad neće osjetiti, dešava se čudo.

image
Ljubavni romani
FOTOGRAFIJE: GLORIJA PRODUKCIJA

U romanu "Sreća prati hrabre" Gordane Jovanović postavlja se vrlo zanimljivo pitanje - Što može očekivati žena u pedesetima na svojem, već uobičajenom, ljetovanju u Dubrovniku? Avanturu ili ipak nešto više?

Glavna junakinja romana "Ne vjeruj strancu" Sandre Zorge je Linda koja provede nezaboravnu noć s Robertom, jedva mu znajući i ime. No i ta jedna jedina noć bila je dovoljna da stalno misli na njega, a sudbina ih ponovno spaja.

Smjestite se negdje u hlad i uživajte u napetim ljubavnim pričama koje će u vama potaknuti val emocija!

image
Potražite najljepše ljubavne romane u paketu s Glorijom za samo 29 kuna!
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
20. travanj 2024 09:11