nova gloria in

Vrijeme je za mudre stilske investicije! Na siječanjskim sniženjima možete ugrabiti cool komade bezvremenskog duha

Bilo da ćete naredne zimske tjedne provesti u udobnosti svog doma, na izletu u susjedstvu ili ćete se zaputiti na snježne padine, važno je biti udobno, toplo i trendi odjeven.

Bez obzira je li vam plan skijati od jutra do mraka, pijuckati toplo piće u chic kafiću uz stazu ili danonoćno tulumariti, biti dobro odjeven na skijanju postalo je prioritet. Ove sezone u trendu su skijaški kombinezoni retro kroja nadahnuti 70-ima, prošiveni prsluci s punilom i puloveri nordijskog uzorka, a kako ih kombinirati otkrijte u novom broju.

image

Dior

BESTIMAGE E/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Siječanj je doba sniženja u dućanima, a na vama je da ih iskoristite za mudre stilske investicije. Gloria IN donosi 45 cool komada bezvremenskog duha za njega i nju koji ni u novoj godini neće izaći iz mode. Novi broj donosi i beauty trendove za 2022. , te mini upitnik uz pomoć kojeg možete otkriti u kojoj mjeri vaš stil života utječe na vašu kilažu.

Ako volite zimu ali ne i skijanje, početak godine sjajno je vrijeme za vikend u Sloveniji. Posebno je isustvo posjetiti Bled kad jezero i obližnje vrhunce prekrije snijeg, stvarajući čaroban prizor. U novoj Gloriji IN doznajte gdje odsjesti, u kojem desertu uživati i što sve raditi na Blejskom jezeru.

image

Nova Gloria IN!

GLORIA PRODUKCIJA
Linker
18. travanj 2024 04:53