Spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, glumica Nina Violić, moderatorica razgovora na temu "Sastati se ili rastati" Barbara Kolar, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko i glumica Ornela Vištica bile su zvijezde naše prve Gloria osobno večeri.
 Vedran Peteh / Hanza Media
Inspirirajte se

VIDEO | Pogledajte prvu ekskluzivnu Gloria osobno priču na temu 'Rastati se ili sastati'

Nova rubrika magazina Gloria - 'Gloria osobno' inspirirala nas je da pozovemo sve naše vjerne čitateljice da nam pišu o svojim iskustvima i da s nama podijele priče iz svojih života. Također, potaknula nas je da organiziramo ekskluzivne 'Gloria osobno' večeri na kojima ćemo u društvu drugih žena, dama iz javnog života i s bogatim iskustvom pokušati odgovoriti na neka od pitanja koja nas sve jednako muče i zanimaju.

Prva ekskluzivna "Gloria osobno" večer, održana u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski, okupila je mnoštvo žena iz javnog života.

Panel raspravu vodila je moderatorica Barbara Kolar, a s njom su o temi "Sastati se ili rastati" razgovarale glumica Nina Violić, Glorijina kolumnistica i spisateljica Milana Vlaović Kovaček i odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko.

Naša prva tema bila je 'Sastati se ili rastati', a do kojih smo odgovora došli, pogledajte u videu.

Ugodno druženje okupljenih dama nastavilo se i nakon panel rasprave, neke su to vrijeme iskoristile da bi popravile make up u dm kutku uz pomoć vještih vizažistica, neke kako bi i same s nama podijelile svoju priču koju su poslale putem Hrvatske pošte, dok su treće poslušale savjet Barbare Kolar, inače moderatorice rasprave, da se počaste Dolcela slasticama, jer je "ljeto još daleko".

Najbolje trenutke s panela pogledajte u članku:

Nina Violić otvorila se i prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Pogledajte tko nam se sve pridružio na našoj prvoj ekskluzivnoj Gloria osobno večeri - klik! klik!


Pročitajte više o Gloria osobno:

Linker
20. travanj 2024 14:12