stiže nova gloria

Već se vratila na posao! Anja Alavanja sa svojim životnim partnerom ekskluzivno predstavlja sina Dana

Tri tjedna nakon rođenja dječačića, TV voditeljica Anja Alavanja vratila se na posao, a u brizi oko malenog pomažu joj sinovi iz prvog braka te partner Vedran Viljevac, nogometni trener s kojim se planira vjenčati tek kad se dobro naspavaju.

- Zagrebačku TV voditeljicu Anju Alavanju (38) prijateljice ovih dana u šali nazivaju ministricom jer se na posao vratila tri tjedna nakon porođaja ­ sa sinom u naručju. Dječaka Dana, svoje treće dijete, na svijet je donijela 11. travnja, a već početkom svibnja nastavila je sa snimanjem emisije "Zdravo je znati", koju uređuje i vodi na Drugom programu HRT­a. Na snimanja odlazi nekoliko puta tjedno, a mališan ih uglavnom prespava.

image
Privatni album

Aktivnu voditeljicu ni treći sin nije usporio, uspješna mama uživa punim plućima u majčinstvu i poslu. Željki Stanković ispričala je sve o svom dječaku, a čitatelji(ca)ma Glorije predstavila ga je u društvu svog partnera Vedrana Viljevca.

- Čovjek nikad ne zna što mu život nosi - pomisliš da je serija završila, kad ono... nova sezona. Tako se sa svojim gotovo filmskim scenarijem šali voditeljica Anja Alavanja, čija bi priča mogla poslužiti za romantični film sa sretnim svršetkom. Početkom prošle godine razvela se nakon deset godina braka, upoznala novu ljubav, a ubrzo se dogodilo i ono što nije ni sanjala - trudnoća. Trećeg sina predstavila je čitateljima Glorije, otkrila kako se novi partner snalazi s bebom, kako su starija braća prihvatila malog Dana te da se na posao vratila samo tri tjedna nakon porođaja.

image
Privatni album

Idiličnu priču Marija Ančića i njegove supruge Mile Fabris donijela je Dolores Tolić

Marija Ančića tijekom njegove teniske karijere intervjuirala sam puno puta, a u kontaktu smo ostali i kad se prije deset godina iz Splita preselio u Ameriku. Vijest da se ženi iskreno me obradovala, tim više što je i njegova odabranica, liječnica Mila Fabris, u splitskim krugovima poznata kao jednako pristojna, draga i uspješna. U ovim trenucima zaljubljeni supružnici uživaju u svom medenom mjesecu u Americi, kamo su se uputili dan nakon svadbe. - Sve je bilo kao u najljepšem snu - priznao mi je Mario samo nekoliko sati nakon bajkovite svadbe koju je ekskluzivno podijelio s Glorijom.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Goranka Vrus Murtić sa Ines Stipetić razgovarala je o svom voljenom suprugu Edi Murtiću

Da su za neke ljude godine samo broj, dokaz je slikarica Goranka Vrus Murtić, supruga velikana hrvatske likovne umjetnosti Ede Murtića, koja je i u 85. godini sačuvala vitalnost, znatiželju, ali i ljepotu koja je krasi cijeli život. Teško ju je bilo uloviti za razgovor od silnih obaveza koje ima oko organizacije skore izložbe povodom stote godišnjice rođenja njezina supruga, no na snimanje za Gloriju stigla je točno u minutu, brižno dotjerana i s osmijehom na licu, otkrivši kako se nada da će se život uskoro vratiti u normalu jer joj posljednjih godinu dana beskrajno nedostaju druženja i izlasci u kazališta i na izložbe.

Uz novi broj Glorije na dar vam stiže i knjižica 'Roštilj', uz koju donosimo ideje za pečenje mesa, ribe, sira, voća i povrća - iz svih dijelova svijeta. Stiglo je vrijeme za roštilj, inspirirajte se i uživajte!

image
Gloria produkcija

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • CHLOÉ ZHAO Oskarovka koja ne robuje holivudskim normama
  • DUNJA BONACCI SKENDEROVIĆ I LADA BONACCI Zastrašujući rezultati o zlostavljanju žena
  • JOHN I PATRICK COLLINS Irski samozatajni milijarderi
  • LJEPOTA Zeleni kozmetički rituali * ‘Mask-friendly’ ruževi
  • MODA Ikona stila: Emma Roberts
  • KUHINJA: SANDRA LADIĆ Međimurski specijaliteti u metropoli
  • PUTOVANJE: KATARINA VUKANČIĆ Prirodna bogatstva Kenije
  • FELJTON: MARIA CALLAS Tragični život operne dive
Linker
20. travanj 2024 15:13