zvijezda modnog editorijala

Valentina Walme pozirala s it komadom ljeta - sunčanim naočalama Elfs, koje ćete moći kupiti samo s Glorijom

Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" prva je isprobala ELFS sunčane naočale koje od 23. lipnja možete nabaviti u limitiranoj ediciji s magazinom Gloria.

Posljednja smo četiri mjeseca uživali u zanosnim bravurama zagrebačke plesačice Valentine Walme, koja je zajedno sa svojim partnerom, brazilskim manekenom Pedrom Soltzom, odnijela pobjedu u ovoj sezoni showa Ples sa zvijezdama.

Odmah smo znali da upravo tu talentiranu, gracioznu i simpatičnu 28-godišnjakinju želimo na naslovnici sljedeće Glorije IN. Valentina je kao zvijezda našeg modnog editorijala dokazala da bi bez problema i ona mogla u Pedrovu branšu, baš kao što je on nakratko uskočio u njezinu.

Na snimanju je vješto pozirala u elegantnim i ženstvenim komadima iz ljetnih kolekcija te s atraktivnim sunčanim naočalama modnog brenda Elfs, koje ćete od 23. lipnja moći kupiti s Glorijom, u četiri atraktivne nijanse.

Novi broj donosi i najljepše odjevne modele od čipke, pletene torbe za svaku prigodu i trendi suknje u 4 dnevne kombinacije, kao i veliku beauty temu posvećenu osvježavajućim i njegujućim kozmetičkim proizvodima na bazu limuna. Ljeto je iza ugla, dočekajte ga spremni!

image

Gloria IN

PRODUKCIJA GLORIA
Linker
20. travanj 2024 09:35