StockFood
25 RECEPATA ZA NAJFINIJE SALATE

Uživanje sa stilom: Najukusnije ljetne salate u novom broju magazina Gloria Delicije

Kad sunce zaprži pravi je užitak zaroniti među rakove i školjke na tanjuru, a i u cvijeću se može uživati - punim ustima. U novom broju Gloria Delicija ne propustite 25 recepata za najfinije salate i uživanje sa stilom.

Kad sunce zaprži pravi je užitak zaroniti među rakove i školjke na tanjuru, a i u cvijeću se može uživati - punim ustima. U novom broju Gloria Delicija ne propustite 25 recepata za najfinije salate i uživanje sa stilom.

U "moru" različitih namirnica naći će se za svakog ponešto, a osobito za one koji vole uživati u novim i neobičnim zalogajima, baš kao što su osvježavajući smokvini zalogaji.

StockFood

Sastojci: 1 zelena paprika, 1 crvena paprika, 1/2 krastavca, 1 korabica i ostalo povrće po izboru, desetak kozica, 5 dag tune iz konzerve, 5 dag inćuna, sol, papar, 2 limuna, 2 dl maslinova ulja, 1/2 vezice vlasca, 1 režanj češnjaka, 1 dl vinskog octa, desetak smokvinih listova

Priprava: U maslinovo ulje dodati sitno sjeckani vlasac. Povrće sitno narezati i prepržiti na grilu da postane hrskavo. Prepržiti kozice. Krastavac narezati na deblje ploške. Narezati i tunu. Vinski ocat reducirati. U staklene podloške saviti smokvine listove i košarice puniti nadjevom po želji. U svakoj može biti drukčija kombinacija. Začiniti preljevom od vlasca, posoliti i popapriti, pokapati sokom od limuna i ukrasiti perlicama od reduciranog aceta balsamica.

Osim slatkih malih smokvinih zalogaja, u novom broju magazina Gloria Delicije pronađite još 24 recepta za neodoljive ljetne salate, ali i tajne najboljih koktela iz teglice, saznajte kako pripremiti ljubičasti karfiol te kako maštovito pripremiti malo drugačiji roštilj. Ne propustite luksuzno gastro izdanje u paketu s novim brojem magazina Gloria, koji je u prodaji od 6. srpnja, za samo 19 kuna.

Linker
26. travanj 2024 12:09