Ponosno se smiju!

Unatoč negativnim komentarima na njihov osmijeh, ove su zvijezde ostale svoje i jedinstvene

Nakon što su joj neki prigovorili da bi trebala ‘srediti‘ svoje nesavršene zube, mlada pjevačica Mia Dimšić nije se previše uzrujala jer smatra da ne trebaju svi imati holivudski osmijeh, što potvrđuju i brojne poznate žene.

Razmaknuti zubi zaštitni su znak dvadesetdevetogodišnje osječke pjevačice Mije Dimšić, koja će nas s pjesmom Guilty Pleasure u svibnju predstavljati na Euroviziji u Torinu. Na neke primjedbe da bi prije toga trebala posjetiti zubara i ‘srediti zube’ jasno je poručila da u tome ne vidi problem. Slično su reagirale i mnoge druge zvijezde poznate po razmaknutim zubima - glumice Anna Paquin, Lauren Hutton, Jane Birkin i Vanessa Paradis, model Georgia Jagger te pjevačica Madonna, koje dio svoje prepoznatljivosti duguju i tom simpatičnom detalju.

"Nikada mi nije palo na pamet spojiti zube. Navikla sam na njih i ne primjećujem to kao nešto neobično. Mislim da svatko treba prihvatiti sebe kakav je i kad to postigne, ništa više neće biti problem", kaže Mia Dimšić, s kojom se slažu brojne svjetske zvijezde.

Jane Birkin

Francuska glumica i model u mladosti je nosila aparatić i zubi su joj se približili, no očito ne dovoljno dugo, jer su se u srednjim godinama ponovno sami od sebe razmaknuli. Srećom, to joj danas nimalo ne smeta.

image

Jane Birkin nimalo ne smetaju njezini zubi.

CAPITAL PICTURES/BACKGRID/BA

Anna Paquin

Kanadsko - novozelandska glumica, zvijezda serijala Okus krvi, nema namjeru mijenjati svoj prirodni osmijeh i smatra da je nepristojno kad je netko pita zašto nikad nije smanjila razmak među zubima.

image

Anna Paquin smatra da je nepristojno kad je netko pita zašto nikad nije smanjila razmak među zubima.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITOR

Vanessa Paradis

U Francuskoj, gdje je rođena ova glumica i pjevačica, razmaknute prednje zube zovu les dents du bonheur, odnosno zubi sreće. Vanessa je više puta izjavila da ih nikada neće popraviti, a našalila se i da su korisni - jer može ispustiti vodu kroz njih.

image

Vanessa je više puta izjavila da svoje zube nikada neće popraviti.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITOR

Čitajte i: Nakon tri albuma i osam Porina, Mia Dimšić predstavila svoju prvu knjigu: Na njezinom predstavljanju i zapjevala

Lauren Hutton

Tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća, kad je njezina karijera modela bila na vrhuncu, za snimanja naslovnica modnih magazina tjerali su je da stavlja specijalni vosak kako bi uljepšala osmijeh. Danas joj tako nešto ne pada na pamet jer je razmaknute zube pretvorila u svoj zaštitni znak.

image

Lauren Hutton je razmaknute zube pretvorila u svoj zaštitni znak.

FOTOGRAFIJE: ANTHROPOLOGIE VIA BESTIMAGE/BE

Madonna

Koliko je ponosna na svoje nesavršene zube, pop-diva je pokazala godinama ih ističući uz pomoć zlatnih navlaka, dijamantnih ukrasa i zubnih aparatića, koje je koristila prvenstveno kao ukras.

image

Madonna često ističe ponos na svoje zube.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROF
image
GLORIA
Linker
18. travanj 2024 21:00