/ Getty Images
OTPORNA NA HALJINE

Ukradi stil holivudskoj glumici Margot Robbie

Australska glumica posve je netipična holivudska seks-bomba: od izazovnih kreacija draži su joj otkačeni kombinezoni, a od štikli – robusne gležnjače. 

Australska glumica posve je netipična holivudska seks-bomba: od izazovnih kreacija draži su joj otkačeni kombinezoni, a od štikli – robusne gležnjače. 

Premda slovi kao jedna od najseksepilnijih glumica svoje generacije – status koji je stekla ulogom Naomi Lapaglie u filmu “Vuk s Wall Streeta”, a potvrdila likom Jane Porter u “Legendi o Tarzanu” – holivudks glumica Margot Robbie uopće se ne odijeva poput seks-bombe. Umjesto pripijenih i dekoltiranih haljina 26-godišnja Australka više voli odjeću avangardnih modnih marki kao što su Vetements, Monse i Maison Margiela.

I kad bira kreacije po ženstvenosti poznatih kuća, kao što su Clavin Klein, Diane von Furstenberg i Gucci, to su obično modeli predimenzioniranog kroja, neobičnog preklopa ili otkačenog printa, a ne haljina koja će istaknuti njezine raskošne atribute. I od štikli su joj draže balerinke ili gležnjače robusnih potpetica.

– Dojadili su mi holivudski stereotipi o elegantnim krhkim plavušama. Za mene je moda zabava, a ja sam djevojka koja voli dobar provod – kaže glumica koja se dobro zabavljala i na setu filmu “Odred otpisanih” redatelja Davida Ayera. U ekranizaciji kultnog stripa koja je na repertoaru domaćih kinodvorana Margot glumi zločestu Harley Quinn, Jokerovu ljubavnicu otpornu na otrove.

Napisala Anela Martinović; Odabrao Oliver Jularić; Fotografije Matej Dokić

Linker
26. travanj 2024 12:27