stiže nova gloria in

Ubojito stilski oružje koje podiže svaku kombinaciju! Donosimo najbolje prijedloge u ‘it‘ boji sezone

Jesenska stilska koloristička paleta modno je usklađena s prirodom, pa dominiraju tamni tonovi, no zahvaljujući dizajnerskim kućama, u nju se "ulila" jedna svijetla nijansa - boja lavande. Gloria IN donosi najljepše lila kreacije sezone!

Odakle ljetna favoritkinja u ovoj sezoni? Navodno je za sve kriv tzv. Bottega efekt. Daniela Leeja, kreativnog direktora Bottege Venete, u branši zovu "generatorom trendova", a da je to istina, dokazuje i najnoviji primjer: nakon što je svjetlosnim efektima u lavandu obojio proljetnu BV kolekciju, sve su je modne kuće iznenada "otkrile" u zimskim. Razlog njezine atraktivnosti leži u njezinoj ženstvenosti, mogućnosti kombiniranja s nizom raznih drugih boja te činjenici da laska svim tipovima i generacijama žena.

Za početak, testirajte efektnost boje lavande na košuljama. Ne treba podcjenjivati moć tog naizgled običnog odjevnog predmeta - ona je ubojite stilsko oružje koju svaku kombinaciju čini elegantnom, a novi broj donosi 16 modela iz domaćih trgovina koje možete odjenuti u svim prigodama.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEW

Glorija IN predstavlja mladu zagrebačku kreativku Rebeku Belavić koja osim slikarskih platna oslikava i tekstil. Domaće trendseterice zaljubile su se u njezine košulje ukrašene detaljima od akrilne boje, iznimno efektne i moderne odjevne komade.

Ako vam treba anđeo čuvar, svratite u novi zagrebački kafić uređen u retro štihu, s čijih se zidova i stopova smiješe kerubini. Za Gloriju IN, njegov vlasnik Saša Žerajić otkriva što ga je motiviralo da usred pandemije proširi posao.

image
Gloria produkcija

Nova Gloria In čeka vas na kioscima!

Linker
16. travanj 2024 13:29