Nova Gloria IN donosi...

U trendu je modno usklađivanje prijateljica: Kopirajte stil cool ženskih tandema

Veljača je u znaku mode, a novi trendovi ne predstavljaju se samo na revijama u Kopenhagenu, New Yorku, Londonu i Milanu, nego i na ulicama, zahvaljujući sjajno odjevenim ljubiteljicama mode koje na revije uglavnom dolaze - u paru.

Nova Gloria IN predstavlja neke od najbolje odjevenih ženskih tandema s tjedna mode u Kopenhagenu - inspirirajte se njihovim odjevnim kombinacijama! Ove zime ne kitimo se samo tuđim stilom nego i prugama - u trendu je atraktivan print zebrinog krzna koje je ozbiljno ugrozilo popularnost sveprisutnog leopard uzorka.

Motiv zebrinih pruga iznimno je atraktivan, a oni modno odvažniji kombiniraju ga s jarkim, neonskim nijansama. I na policama s tenisicama desio se pravi vatromet boja: višebojni modeli dominiraju ulicama, a nose se ne samo uz dnevne, već i večernje, pa čak i poslovne kombinacije.

Novi broj Glorije IN donosi i stilske favorite nove svjetske ikone stila, glumice Julije Garner, te još mnoštvo modnih, beauty i lifefstyle tema koje će vam uljepšati vikend!

image
GLORIA
Linker
23. travanj 2024 16:04