SUBOTOM UZ JUTARNJI

U novoj Gloriji IN pronađite naljepše komade od tvida, ali doznajte i koji modni dodatak uz njega nositi

Gloria IN u novom broju donosi sve top jesenske trendove: inspirirajte se stilskim kombinacijama s tvidom u glavnoj ulozi, testirajte moć kožnog balonera i nabavite modni dodatak koji je trenutni hit na Instagramu!

Mekan po opipu, zanimljive reljefne površine i titravog efekta, tvid je omiljeni modni klasik kojem su svjetske fashionistice ove jeseni udahnule novu energiju. U aktualnim kolekcijama imaju ga sve slavne modne kuće od Chanela do Diora, a nosi se u kombinaciji s traperom, kožom, skajem, čipkom i satenom. U novoj Gloriji IN pronađite naljepše komade od tvida, ali doznajte i koji modni dodatak uz njega nositi.

Metalne karike totalni su hit sezone pa je ulice preplavio nakit i modni dodaci s lancima i to spiralnog zapleta koji djeluje veoma chic.

image
Metalne karike ove jeseni ne vole samo pankerice i rokerice već i šminkerice.
IVAN SIGGILLINO/SHOWBIT/PROFIMEDIA

Gošća rubrike Modni leksikon u novom broju je tv voditeljica Antonia Čosić, koja otkriva na što je slaba u modnom smislu, koliko često ide u šoping i koji su joj najdraži komadi jesenske sezone. Stilski sud sastavljen od domaćih dizajnera ovaj put u svojoj rubrici analizira modni ukus glumca Daniela Craiga koji se na premijeri filma o Jamesu Bondu pojavio u plišanom sakou.

Jesen nije stigla samo u naše ormare već i na tanjure. Gastro blogerica Slavica Šagolj osmislila je slasne sezonske recepte s gljivama, ali s čitateljima podijelila i nekoliko korisnih savjeta o toj divnoj šumskoj namirnici.

Ako ne znate kamo na izlet Gloria IN predlaže - Lovran. Nekad omiljeno izletište austougarske monarhije u listopadu vrvi događanjima, a već ovaj vikend možete uživati u interaktivnim šetnjama njegovom pitoresknom tivijerom, klapskim nastupima i izložbi automobila oldtimera.

image
GLORIA
Linker
18. travanj 2024 20:45