BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DAVID, RYAN, WILL...

Tko su slavni očevi na čije fotke s klincima se svaki put rastopimo?

U svijetu bogatih i slavnih životi oduvijek funkcioniraju posve drugačije nego nama "običnim smrtnicima". I pritom ne mislimo na uživanje u luksuzu i bježanje od pažnje medija, već na odnose koji oni ostvaruju s drugim ljudima. Stoga nam ih je uvijek posebno drago vidjeti kad obavljaju "obične" obaveze, a među najdražima nam je vidjeti nekog zgodnog glumca kako sjedi u parku dok se njegovi klinci bezbrižno igraju.

Ne možemo niti pokušati zamisliti kako žive ljudi čija lica vječno gledamo na kino i TV-ekranima, festivalskim pozornicama ili sportskim arenama. Posebno nam je čudno zamisliti ih u uobičajenim ulogama, kakve su sasvim normalne za nas "smrtnike".

Kad god neka poznata osoba objavi da joj u dom dolazi prinova, osim uže i šire obitelji te prijatelja, ta vijest razveseli i tisuće njihovih vjernih obožavatelja.

RIJEŠITE I OVE KVIZOVE ZNANJA:

Jesi li prava kraljica u raspoznavanju cvijeća ili ne možeš prepoznati ružu kraj božura?
Koliko znaš o slavnim holivudskim dinastijama: Riješi kviz i doznaj jesi li ekspert kakvim se smatraš
Nije samo Kate princeza: Kojoj je baka bila Grace, a koja je prije kraljevskih dvora bila novinarka?

No koliko god uživamo u fotografijama s premijera trudnoćom ozarenih trudnica, koje i u drugom stanju izgledaju bolje od nas na običnu srijedu ili nedjelju, posebno se veselimo vidjeti one frajere nad čijim fotkama na Instagramu "slinimo" kad nam se pojave na feedu.

Ima nešto posebno privlačno u muškarcu na kojem se vidi da je brižan otac, no odgovor na to pitanje vjerojatno leži u nekoj evolucijskoj problematici, kojom se nećemo sad baviti.

Umjesto toga izazivamo vas na kviz poznavanja slavnih očeva i njihovih (vjerojatno uskoro slavnih) kćeri i sinova.Čitajte i:

Jesi li prava kraljica u raspoznavanju cvijeća ili ne možeš prepoznati ružu kraj božura?

Svi znamo hitove 80-ih, ili!? Od Valjka i Josipe do Miše - saznajte koliko stihova znate napamet!

Nije samo Kate princeza: Kojoj je baka bila Grace, a koja je prije kraljevskih dvora bila novinarka?

Linker
30. svibanj 2023 18:44