iStock
Nova Gloria IN donosi...

Teme koje 'griju' srce i donose pozitivu: Nova Gloria IN posvećena mamama i bebama

U fokusu su maštovite mame, koje su u svojim klincima pronašle motivaciju da promijene posao, same za njih osmišljavaju igračke, uključuju ih u proces kuhanja i uče vrijednosti kulture stola...

Jesen, čiji dolazak sa strepnjom iščekuje cijeli svijet zbog pandemije koronavirusa, po mnogočemu simbolizira i novi početak (akademske, školske i poslovne godine), a time i budi optimizam i nadu da možemo biti bolji - u svakom smislu. Zato smo za vas pripremili teme koje "griju" srce i donose pozitivu: u fokusu su nam maštovite mame, koje su u svojim klincima pronašle motivaciju da promijene posao, same za njih osmišljavaju igračke, uključuju ih u proces kuhanja i uče vrijednosti kulture stola...

Teme koje "griju" srce i donose pozitivu

Ekonomistica Ana Delač Brebrić, primjerice, prije pola godine nije znala niti što je makrame, a danas ima brend za koji plete visilice za tegle, podmetače, zidne ukrase... Nastasja Chiara Petrić već pet godina vodi gastro blog Chiarin tanjurić, a s njom kuhaju i njene kćerkice Gaia i Reia, dok Ana Grzunov svoju djevojčicu Liv zabavlja s "uradi sam" zadacima koje osmišljava kao suvlasnica igraonice Laboratorij zabave.

Unsplash

Da nije sve tako crno u 2020. dokazuje i mlada glumica Gala Nikolić kojoj će ova godina ostati upamćena po profesionalnim uspjesima - prestižni umjetnički fakultet u SAD-u i ostvarila svoju prvu filmsku ulogu, a s kojom smo razgovarali o njenom modnom izričaju. Ukratko, dobrodošli na stranice prvog broja u novoj sezoni - trudit ćemo se da vam bude sadržajno inspirativna i uzbudljiva, kroz sve naše rubrike koje dočaravaju ljepotu življenja.

Dobro došli na stranice prvog broja u novoj sezoni - trudit ćemo se da vam bude sadržajno inspirativna i uzbudljiva, kroz sve naše rubrike koje dočaravaju ljepotu življenja.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

FOKUS Glumica Gala Nikolić

STIL Hit kombinacije za trudnice

SHOPPING Dječja kolica i trendovi za djevojčice i dječake

LJEPOTA Kozmetika za najnježniju kožu

KREATIVNA ZONA Pametne kutije iz Laboratorija zabave

INTERIJERI Makramei Ane Delač Brebrić

GASTRO Pogačice Nastasje Chiare Petrić

Linker
25. travanj 2024 14:29