Getty Images
RIJEŠITE TEST I SAZNAJTE

Sviđa vam se osoba rođena u znaku Vage? Provjerite koliko ste kompatibilni!

Koliko ste puta savjete za osvajanje neke osobe potražili na stranicama s astrološkim savjetima? Jesu li se ispostavili točnima? Riješite naš zodijački test osobnosti i otkrijte jeste li, bez obzira na svoj znak, kompatibilni za građenje odnosa s vagom?

Dok astrološke Djevice izlaze iz ljeta i koketiraju s jeseni, tek su Vage pravi punokrvni jesenski znak. A to se može primijetiti i u njihovom stilu oblačenja. Slojevitost, vješto kombiniranje uzoraka i boje koje nas asociraju na toplinu i zagrljaje poznati su modni potpis ovog znaka.

RIJEŠITE I OVE TESTOVE OSOBNOSTI:

Rad od kuće nekima je 'med i mlijeko', drugima noćna mora: Kako ste se vi snašli radeći od doma?
Riješite test osobnosti i doznajte koji nadolazeći europski kraljević bi bio vaš princ na bijelom konju?
Angela, Jacinda, Margaret ili Alexandria - kojoj biste političarki nalikovali kada biste se bavili tim poslom?

Iskusni astrolozi kažu kako su Vage borci za pravdu i jednaka prava svih. Zbog toga njihov simbol i jest mjerilo ravnoteže. Ukoliko se s njima družite, Vage će vas uvući u svaki razgovor, uključiti među ljude i ostaviti sjajan dojam na sve. Kažu kako su društveni leptirići, ali i među najpopularnijim znakovima cijelog zodijaka. No često na račun popularnosti proradi i njihova taština. Naime, svaka će Vaga cijeniti ako pohvalite neki njihov projekt, rad, bilo koju vrstu postignuća, ali i izgled.

Nećete se svidjeti Vagama ako ćete cjepidlačiti na kojoj kuni više za tretman uljepšavanja ili novu torbicu koja će se sjajno uklopiti u njen pomno građeni stil, a odbit će je čak i najmanja razmirica. Vage se jednostavno ne vole prepirati niti svađati.

Iskupiti joj se možete pozivom na planinaranje ili puku šetnju šumom, jer uživaju u aktivnostima u prirodi i dobro su rapoloženi istraživači. Među lošim karakteristikama ovog znaka astrolozi će navesti i teško podnošenje samoće, ali i abnormalnu potrebu za samožaljenjem.

Ovi borci za pravdu žustro će osuditi svaki oblik nasilja i povrijeđenih prava, a uvijek ih možete pozvati kao suca, jer su silno nepristrani.

Ako s vagom želite ostvariti bilo koji oblik dubljeg odnosa, bilo da je to romantične, prijateljske ili poslovne prirode, riješite naš test osobnosti i saznajte koliko ste kompatibilni. Ukoliko ispadne da niste, saznajte i kako to promijeniti.



Čitajte i:

Svi skandali obitelji Kardashian-Jenner! Provjerite jeste li ih baš sve pozorno popratili?

KAKAV NAKIT BIRATI: Donosimo mini vodič uz kojeg ćete biti nepogrešivi čak i prilikom online kupnje

Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

Linker
19. travanj 2024 01:34