Od četvrtka na kioscima

Svi ih nose! Limitirana kolekcija Glorijinih platnenih torbi već je na ramenima naših poznatih dama

Iz istarskog raja koji je nadahnuo našeg kreativca Sašu Šekoranju, ravno na kisoke - gdje sve čitateljice Glorije čeka posebna ponuda s limitiranim platnenim torbama - od ovog četvrtka izaberite svoju, naše poznate dame već jesu.

Postoji li ljeto bez kvalitetne platnene torbe cool dizajna? Pitanja je retoričko, a naše poznate dame svojim primjerom pokazale su nam da, za njih, takvo što ne postoji. Kako biste ljeto dočekali potpuno spremni pobrinula se Gloria te vas ovog četvrtka na kioscima uz naš magazin čeka i posebna ponuda - uz omiljeni časopis moći ćete za 49 kuna kupiti jednu od tri torbe različitog dizajna koji je osmislio naš poznati umjetnik, florist i dizajner interijera Saša Šekoranja.

image
Nevena Rendeli Vejzović ovog ljeta nosi platnenu torbu.
Privatni album

Svoj primjerak ovih posebnih platnenih torbi ponosno nose voditeljice Barbara Kolar, Nevena Rendeli Vejzović i Ida Prester - koje su nam oduševljene pokazale kako svoje torbe neodoljivog dizajna već nose.

Skice za tipične mediteranske motive - granu koralja, morske zvijezde i meduze - Šekoranja je izradio u svojoj kući za odmor u blizini istarskog sela Sveti Lovreč, koja je njegovo omiljeno utočište i mjesto za druženje s prijateljima.

image
Ida Prester sa svojom Gloria platnenom torbom
Privatni album

Raj u kojem su nastale skice torbi

Umjetnik je velikodušno otvorio vrata svoje bajkovite vile čitateljima Glorije te pokazao kako su ove limitirane platnene torbe nastale uz opojne mirise jasmina, lavande i smilja te s pogledom na more u daljini.

Čitajte i: Kao iz snova! Saša Šekoranja nam je otvorio vrata svoje bajkovite vile u kojoj je osmislio limitiranu kolekciju Glorijinih torbi

"Kad sam prije tri godine kupio tu kuću u ruševnom stanju, imao sam ideju da ću ovdje provoditi ljetne dane. Na kraju sam se toliko zaljubio u nju i ovaj kraj da u Istri provodim gotovo svaki vikend te veliki dio ljeta i zime. Kao da se moj život podijelio u dva dijela - mirni, u kojem mi naviru ideje i zamisli u Svetom Lovreču, i brzi, u kojem ih realiziram u Zagrebu. Zato su skice za Glorijine torbe nastale u Istri, dok sam u daljini gledao more, koje je od moje kuće udaljeno pet-šest kilometara. Platnene torbe i sam nosim cijelo ljeto, a u njih obično strpam ključeve, mobitel i novčanik", kazao je Saša Šekoranja.

image
Barbara Kolar također je nabavila Glorijinu limitiranu platnenu torbu.
Privatni album

Idilično i inspirativno okružje Šekoranjine istarske oaze bila je dodatna inspiracija za must-have asesoar ovog ljeta - praktičnu, neodoljivu i ekološku platnenu torbu nastalu u suradnji Magazina Gloria i ovog velikog umjetnika.

image
Od četvrtka potražite na kioscima Magazin Gloria + Limitirana platnena torba by Saša Šekoranja, 49 kn
Privatni album
Linker
20. travanj 2024 14:50