Stiže nova Gloria IN!

Stigle su vrućine, a s njima i novi stilski plan! Donosimo pregled najatraktivnijih ljetnih kombinacija

Novi broj magazina Gloria IN donosi bogati izbor odjeće, obuće i modnih dodataka koje ćete ovo ljeto željeti - bez obzira na to gdje provodite tople dane. Obuhvaćamo neizostavna sniženja i vodimo vas na modno krstarenje Mediteranom.

Za sve one koji nisu obavili sezonski shopping - sada je pravi trenutak. Ljetni aduti su sniženi, a mi - da bismo vam uštedjeli vrijeme - u novom broju Glorije IN u paketu s Jutarnjim listom donosimo izbor odjeće, obuće i modnih dodataka koje ćete poželjeti u svom ormaru, neovisno o tome provodite li vruće dane na asfaltu ili hodajući morskim žalom.

Osim toga, napravili smo i stilski plan kojim prkosimo visokim temperaturama, i to pregledom najatraktivnih haljina s tankim naramenicama, koje uz u kombinaciji sa sakoom možete odjenuti na posao, ali i za ležernije aktivnosti. Nismo zaboravili ni na muške shopping strasti, pa smo pripremili kupaće gaće za kojima će se svi okretati na plaži. Baš kao i za sjajnom, njegovanom kožom čiju ljepotu naglašavaju ulja sa shimmerom koja su i ovog ljeta obvezni elementi svake ženske kozmetičke torbice.

Ideja je da se opustite se uz novi broj koji smo vam pripremili.

A u kontrastu s vrućim danima pred nama su kreacije od betona dizajnerskog dvojca Kutnakvadrat: Krešimir Tušak i Tonći Urošević otkrili su ekipi Glorije IN kako nastaju njihove multifunkcionalne tegle te zidni tanjuri i lampe od hladnog industrijskog materijala koje obojene ružičastom, plavom i bojom lavande unose pozitivu u prostor.

Ideja je da se opustite se uz novi broj koji smo vam pripremili - i na trenutak daleko otputujete. I to zahvaljujući kuharu i food blogeru Darku Debiću čija jela nas vode na okusnu turu Azijom, dok nas svjetski modni dizajneri i parfumeri pozivaju na modno krstarenje - svojim kreacijama nadahnutim Mediteranom. U egzotične krajeve za sada još putujemo samo u mašti no u našoj preporuci za jednodnevni izlet možete pronaći ideju koju možete odmah realizirati - uživajući u zelenilu, hrani i vinu na bajkovitim lokacijama u okolici Zagreba.

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online, donosimo vam niz inspirativnih tema te zanimljivih modnih i gastro prijedloga za dugo, vruće ljeto!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

TOP LISTA Slikarije na odjeći

INSPIRACIJA MEDITERANOM Boje, mirisi i vizure Sredozemlja u novim dizajnerskim kolekcijama

HIT KOMAD Haljina s tankim naramenicama

KREATIVNA ZONA Pletene torbe Ivane Bolković

SHOPPING Ljetni aduti na sniženju

MUŠKA POSLA Kupaće gaće

INTERIJERI Betonski laboratorij ekipe brenda Kutnakvadrat

GASTRO Egzotične delicije kuhara i blogera Darka Debića

Linker
18. travanj 2024 18:52