životne priče

Sočno ljetno štivo: Dajemo vam detaljan uvid u intimni svijet domaćih i stranih svjetskih zvijezda

U novom broju magazina pregršt je uzbudljivog sadržaja. Doznajte sve o Severini, Britney Spears, Rolling Stonesima...

Ako ste u potrazi za sočnim ljetnim štivom, s idealnim omjerom ljubavnih zapleta i karijernih uspjeha, naša preporuka je Glorijino specijalno izdanje – Životne priče. U novom broju magazina, čiji izlazak je tempiran tako da vas otprati na godišnji odmor – ili da vas ondje dočeka, na nekom od prodajnih mjesta diljem obale i otoka – pregršt je uzbudljivog sadržaja. I to iz života stvarnih osoba koje su na domaćem ili na globalnom planu obilježile ovu godinu.

Među njima je definitivno Severina, pjevačica o čijem se nedavnom spektakularnom pedesetom rođendanu i dalje priča, a koji je za nas bio prigoda da se prisjetimo njenog životnog puta te vas podsjetimo zbog čega je za mnoge i dalje – kraljica estrade.

image

Severina Vučković

FRANJO MATKOVIC

Ovo je godina koju ćemo pamtiti i po odlasku jednog glazbenog kralja – Akija Rahimovskog. Uoči velikog koncerta Parnog valjka u Puli 25. lipnja, posvećenog njegovom u siječnju preminulom frontmenu, donosimo životnu priču o pjevaču nevjerojatne karizme i energije čije će pjesme zasigurno slušati i na mnogim ovogodišnjim ljetnim druženjima.

image

Aki Rahimovski

ANA MIHALIC

U Životnim pričama nudimo detaljan uvid u intimni svijet i mnogih legendarnih svjetskih zvijezda – poput Ave Gardner, holivudske ljepotice koja bi 2022. proslavila stoti rođendan. U broju donosimo još tema potaknutih velikim obljetnicama: 60 godina od osnivanja benda Rolling Stones, prigoda je za rekapitulaciju njihove nevjerojatno dugovječne karijere i divljih provoda.

image

The Rolling Stones

MPIIS/CAPITAL PICTURES/PROFI

Isto toliko prošlo je i od smrti Marilyn Monroe, čija tri braka i brojni poznati ljubavnici ponovno privlače pažnju otkako se na Netflixu prikazuje dokumentarac posvećen životu – i tragičnom kraju - najpoznatije plavuše svih vremena.

image

Marilyn Monroe

KEYSTONE FEATURES GETTY IMAGES

Nadolazeći dokumentarni film "Freedom Uncut", s dosad neviđenim arhivskim materijalima, povod je i da u našem magazinu pročitate o pjevaču Georgeu Michaelu, čiju su karijeru obilježili pop hitovi i kontroverze oko njegove seksualnosti.

image

George Michael

MICHAEL PUTLAND GETTY IMAGES

Uz to, čitajte i uzbudljive priče o nekad zlatnom, a danas otpisanom holivudskom dečku Armieju Hammeru, supermodelu Kaii Gerber, pop princezi Britney Spears, vječnom kralju glamura Valentinu Garavaniju, nogometašu Marku Livaji... - i odigrajte naš zvjezdani kviz (u uspješnom rješavanju pomoći će vam čitanje naših feljtona). Za kraj, zabavite se uz veliki ljetni horoskop i otkrijte kakva je ljubavna prognoza dugog, toplog ljeta pred vama.

image

Armie Hammer

X PRUTTING/BFA/SHUTTERSTOCK ED

Glorijin specijal Životne priče u prodaji od 21. lipnja za 25 kn

Linker
15. travanj 2024 14:26