Uključi se i osvoji!

Slavljeničko darivanje došlo je kraju! Gloria i Vina Laguna daruju vas s pet poklon paketa

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruju Vina Laguna - čime nazdravljamo kraju našeg mjeseca darivanja, ali i nizu uspješnih godina koje su pred nama.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec! Za sam kraj mjeseca nagrađivanja darujemo vam u suradnji s partnerima Vina Laguna pet poklon paketa.

Nagradni poklon paketi iz Vina Laguna sadrže Vina Laguna Rose, Muškat ruža Festigia i Vina Laguna Blanc de Moi pjenušac. U kulturi življenja vino ima važnu ulogu. Vino grije dušu, a uvijek je prisutno na proslavama najljepših trenutaka koje provodite s prijateljima i obitelji. Zato je važno odabrati vino s pričom, a Vina Laguna je imaju!

Kako se uključiti?

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @_3_kantuna
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu naše vjerne partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi naših partnera

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
Vina Laguna

Tijekom godina vina istarske Agrolagune prepoznata su kao vrhunska na brojnim renomiranim vinskim ogledima te promiču istarsku vinsku kulturu, njezinu raznolikost i bogatstvo, a nagrade koje osvajaju utječu na odabir onog što mnogi žele natočiti u čašu. Iako je 2020. godina bila izazovna na više načina, Agrolaguna može se pohvaliti velikim brojem priznanja za svoja vrhunska vina, a to su sedam zlata, devet srebra i jedna bronca.

image
Vina Laguna

Posljednje medalje osvojene su na najprestižnijem vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu, gdje su Malvazija Istarska Festigia 2016 i Castello Festigia 2016 osvojili zlatnu medalju, a Malvazija Istarska Riserva Vižinada 2016, Malvazija Istarska Riserva Duga Maceracija 240 2016 i Riserva LV 2015 nagrađeni srebrnom medaljom od strane svjetskih vinskih eksperata.

image
Vina Laguna

Pobjednička vina odražavaju regionalni karakter i okus naše predivne Istre. Malvazija Istarska, Pinot bijeli, Cabernet sauvignon, Merlot, Teran, sve su to uravnotežena, složena vina i pružaju njihovim ljubiteljima neizmjerno uživanje. Svaki dan treba biti radostan, a cijela filozofija Agrolagune je da vrhunska kvaliteta bude dostupna svima. Živjeli!

Važno!

  • Vina Laguna daruju pet poklon paketa.
  • Svaki poklon paket sadrži: Vina Laguna Rose, Muškat ruža Festigia i Vina Laguna Blanc de Moi pjenušac.
Linker
25. travanj 2024 22:51