tjedan darivanja

Slavljenički tjedan došao je kraju! Gloria.hr i Benvenuti vinarija daruju poklon pakete za vrijeme koje je samo vaše

Povodom Dana žena Gloria.hr nagrađuje svoje vjerne čitateljice. U tjednu posvećenom ženskoj snazi, odlučili smo s našim dugogodišnjim vjernim partnerima darivati vas tijekom slavljeničkog tjedna. Ostala je još jedna nagrada - i njome ćete razveseliti sebe, ali i svoje najmilije.

Snažne, nježne, intuitivne, pametne i sposobne - jednom riječju ‘žene‘. Inspiriraju nas sve one koje su se tijekom povijesti borile da bi za nove generacije izborile ravnopravnost i otvorile prostor nekom novom svijetu. Onom u kojem danas sretno slavimo ženstvenost u ljepoti njezine različitosti.

Kako bismo razveselili sve vas žene, sve vaše voljene žene i sve one koje vas svakog dana inspiriraju da budete najbolja verzija sebe, s našim smo vjernim partnerima odlučili ovaj tjedan učiniti tjednom slavlja ženske snage. U posljednjem danu našeg darivanja, s našim partnerima razveselit ćemo vas prigodnim poklon paketima iz Benvenuti vinarije.

Povodom Dana žena, Gloria.hr i Benvenuti vina daruju vam tri poklon paketa u kojima se nalazi slatko vino te fine čokoladne praline - kako biste si uljepšali ženska druženja ili, pak, odvojili vrijeme samo za sebe!

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Petak je. Još jedan naporan radni tjedan završava. Razmišljaš jesi li odgovorila na sve mailove i obavila sve zadatke koje si zacrtala za ovaj tjedan. Probijaš se kroz gužvu u gradu, žuriš po djecu u vrtić. Zaustavljaš se pred trgovinom, trebaju ti samo dvije-tri stvari. Vraćaš se u auto po masku, juriš kroz redove proizvoda i brzo na blagajnu kako bi što prije došla doma i skuhala ručak. Još se nisi ni presvukla, a već kuhaš ručak te usput planiraš i radiš popis što sve trebaš kupiti sutra ujutro na tržnici. Zvuči poznato?

image
Ukrasna drvena kutija s vinom Benvenuti Corona Grande i kutija čokoladnih pralina.
PR

Povodom obilježavanja ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena, vinarska obitelj Benvenuti iz Kaldira pored Motovuna ima iznenađenje za sve marljive, vrijedne i snažne žene koje su se pronašle u ovoj ulozi. Znajući da ste često maksimalno posvećene različitim aspektima života, braća Albert i Nikola Benvenuti žele vas podsjetiti da povremeno uzmete malo vremena za sebe, da predahnete i uživate u samo svojem trenutku. Neka taj trenutak bude poseban i vama najdraži, neka bude sladak i neka traje. Kao poticaj da se takav trenutak na vašem rasporedu nađe čim prije, Albert i Nikola poklanjaju tri poklon paketa u kojima se nalazi Corona Grande, slatko vino od malvazije, muškata i ulovine, te fine čokoladne praline punjene vinom.

image
Albert Benvenuti
HRVOJE SERDAR

Kako se uključiti!

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti Instagram profil @benvenuti_wines
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je, tagirati ženu koja vas posebno inspirira te objasniti zašto vam je baš ona toliko važna

Budite tu jedna za drugu! Ujedinjene žene mogu sve!

Sretan vam Dan žena!

Linker
19. travanj 2024 11:43