Osvoji vrijedne nagrade!

Slavlje uz darivanje! Gloria i Delmerion Beauty daruju vas poklon paketom vrijednim čak 1000 kuna!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i, ako niste znali - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Već impresivnih 27 godina Gloria je sinonim za kvalitetan, zabavan, relevantan i pouzdan magazin. Svakog tjedna donosimo vam domaće i svjetske ekskluzive, intervjue, priče i vijesti iz života slavnih, a tu su i noviteti iz svijeta mode, kozmetike, gastronomije i putovanja...

Tijekom dugog niza godina primili smo na tisuće vaših pisama s porukama vjernosti i podrške, pa smo ovog puta mi odlučili darivati vas - našu vjernu publiku.

Partner našeg velikog nagradnog natječaja je i tvrtka Delmerion Beauty, koja je osam godina za redom jedna od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te Mervis pasta za zube koje su svojom inovativnosti zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca.

image
Gloria slavi rođendan i daruje vjerne čitatelje!
GLORIA PRODUKCIJA/ISTOCK

Delmerion daruje proizvode u vrijednosti 1000 kuna! Kako se uključiti:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @Delmerion
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Proizvodi iz tvrtke Delmerion Beauty pravi su izbor za savršenu beauty rutinu!

Delmerion u svom bogatom asortimanu ističe prvu fashion pastu za zube. Marvis je na tržištu već 60 godina, a brend su gradili iz talijanskih brijačnica, odakle su se vinuli među kultne paste za zube zbog svoje jedinstvene formule s mentom, koja daje svježi dah cijeli dan.

image
Delmerion Beauty

U filozofiju Delmeriona uklapaju se prirodni brendovi, kao što su grčka APIVITA i prvi francusko-korejski brend Jowaé. Filozofija Delmeriona zasniva se na jednostavnoj misiji i čvrstom uvjerenju kako je ljepota sinonim za cjeloživotnu filozofiju.

APIVITA primjenjuje vrhunske zelene kozmetičke metode kako bi stvorila proizvode s do 100 postotnim prirodnim sastavom i dokazanom učinkovitošću. Više od 40 godina APIVITA je predvodnik u miješanju propolisa, meda, pčelinjeg voska i matične mliječi, biljnih ekstrakata i organskih esencijalnih ulja te bilježi i utjelovljuje svoju stručnost, strast i predanost u svakom svom proizvodu, otkrivajući istinsku ljepotu svijetu.

Jowaé u sebi sadrži preko 93% prirodnih sastojaka. Nadahnut je korejskom riječju harmonija, a nastao je iz potrebe da koži vrati ravnotežu narušenu štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnom ekskluzivnom patentiranom sastojku lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

image
Delmerion Beauty

Dermokozmetički brendovi nadahnuti medicinskom estetikom za njegu dostojnu profesionalaca!

Osim prirodnih brendova, kako bi zadovoljili sve potrebe kupaca, svojim potrošačima iz Delmeriona nude i luksuzni ekskluzivni dermokozmetički brend nadahnut medicinskom estetikom, Lierac. On kombinira ovaj pristup s ekstremno strogim, preciznim znanstvenim i farmaceutskim procedurama, koji čine naše proizvode kozmetičkim sredstvima čija su specifičnost i rezultati dobili odobravanje tisuća ljudi iz cijele Europe i svijeta.

image
Delmerion Beauty

Pod okriljem tvrtke Delmerion Beauty je i neoVIDERM, višenamjenska emulzija za kožu koji štiti obnavljajuću hidrolipidnu ravnotežu kože i time vraća normalne uvjete fiziološke obrane kože. Pridonosi dubinskoj hidrataciji kože, smiruje opekline i upalne procese te pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva.

Više o ponudi tvrtke Delmerion Beauty možete saznati na njihovoj službenoj stranici i prodajnim mjestima njihovih brendovima, o čemu više možete saznati ovdje.

Linker
11. travanj 2024 03:13