tjedan darivanja

Slavimo žensku snagu! Gloria.hr i Lelo daruju vam ultimativni užitak

Povodom Dana žena Gloria.hr nagrađuje svoje vjerne čitateljice. U tjednu posvećenom ženskoj snazi, odlučili smo s našim dugogodišnjim vjernim partnerima darivati vas tijekom dana koji su pred nama.

Snažne, nježne, intuitivne, pametne i sposobne - jednom riječju ‘žene‘. Inspiriraju nas sve one koje su se tijekom povijesti borile da bi za nove generacije izborile ravnopravnost i otvorile prostor nekom novom svijetu. Onom u kojem danas sretno slavimo ženstvenost u ljepoti njezine različitosti.

Kako bismo razveselili sve vas žene, sve vaše voljene žene i sve one koje vas svakog dana inspiriraju da budete najbolja verzija sebe, s našim smo vjernim partnerima odlučili ovaj tjedan učiniti tjednom slavlja ženske snage.

Povodom Dana žena, Gloria.hr i LELO daruju vam SILA vibrator - namijenjen ženama koje žele usporiti i uživati u trenutku!

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Slow (spori) seks u potpunosti je fokusiran na zadovoljstvo i orgazam, točnije više snažnijih orgazama. Opuštanje i povezivanje sa sobom dovodi do autentičnog ženskog seksualnog zadovoljstva.

Seks može biti svakakav, ali nikako dosadan ili rutinski. Seks je zabavan, raznolik i uzbudljiv, a neobuzdana strast se često podrazumijeva seks 'na brzaka'. Iako nema ništa loše u tome, probajte pronaći vremena i za nježan, sporiji i senzualan seks. Pitate se zašto? LELO ima odgovor.

image
Lelo

Sporo ne znači i manje intenzivno - upravo suprotno.

Za početak, odmah da nešto razjasnimo - sporo nema nikakve veze s brzinom. Sporo podrazumijeva osviještenost onoga što radite, što volite i što doživljavate putem svojih osjetila. Cilj je da budete prisutni u trenutku i duboko osjetite svaki korak koji vodi prema orgazmu.

Često se žurimo sa seksom. Želimo postići orgazam pod svaku cijenu tako da se katkad čini kao da se utrkujemo. U toj utrci prolazimo kroz sve faze, preskačemo svaku prepreku, no u potpunosti zaboravimo prepustiti se trenutku i uživati u svom tijelu. Stanite na kočnicu, usporite i dišite jer je to najbolja stvar koju možete učiniti za sebe i svoje zadovoljstvo. Kad duže gradite seksualnu energiju i držite je pod kontrolom, oslobađanje iste rezultirat će snažnim vatrometom zadovoljstva.

Usporavanje je posebno važno za žene. Nakon što je godinama fokus većinom bio usmjeren na muško zadovoljstvo, posljednjih godina sve više se daje naglaska na zadovoljstvo žena. A to je pak stavilo poseban teret na žene. Uz ono što njihovi partneri očekuju, one se moraju dokučiti što same žele od seksa i što im odgovara.

image
Lelo

Promišljanje cijelog procesa pomaže nam da se povežemo sa svojim osjetilima i tako raščistimo gužvu u glavi, a mozak je važan za odličan orgazam. Upuštanje u maštarije i osjećaje prema kojima onda napravimo ugođaj je ono što sačinjava slow seks usporenim. Ono nema veze s vašim trenutnim ljubavnim statusom ili seksualnom orijentacijom, već je riječ o kreiranju scenarija koji nas uzbuđuju. Ti scenariji se onda mogu izmjenjivati iz dana u dan, od partnera do partnera, iz konteksta u kontekst.

Također, ono podrazumijeva i da otpustite svake predrasude koje imate. Dopustite si da osjetite ono što želite i što trebate s punim samopouzdanjem. Kada trenutak napokon dođe, zapamtite - što god osjećate, kako god želite nastaviti i koji god dio tijela želite uključiti, posve je u redu. Bit seksa je uživanje u trenutku, u svakom dodiru i u iskustvu.

Otkrivanje zona zadovoljstva na svom tijelu.

Zbog anatomije vagine, kako bi žena doživjela orgazam potrebna je neka vrsta klitoralne stimulacije - ručna, oralna ili uz pomoć seks igračaka. Korištenjem seks igračaka dobivate odličnu priliku istražiti svoje tijelo, na što najbolje reagira i kako povećati svoje zadovoljstvo. Igračke su diskretne, mogu se koristiti samostalno u privatnosti vašeg doma, u potpunosti dobrovoljno i na dohvat ruke.

image
Lelo

Činjenica: Stimulacija klitorisa je tajna za orgazam velikoj većini onih s vulvama i vaginama. Još jedna činjenica: Većina vibratora stimulira samo vrh klitorisa. LELO je osmislio SenSonic tehnologiju koja stimulira 75% više klitorisa, s posebnim daškom. Umjesto da samo masira, ona šalje sonične valove koji prodiru daleko ispod površine i daju poseban osjećaj.

LELO SILA ™ oda je nježnom putovanju. Dizajnirana je da vas dovede do novih razina ekstaze i namijenjena je onima koji uživaju u čitavom doživljaju, ne samo cilju. SILA sadrži širi raspon intenziteta, uključujući mekšu postavku vibracija, tako da možete uživati ​​u postupnoj izgradnji užitka. Želite li usporiti i uživati, SILA je masažer klitorisa koji vas može dovesti od točke A do točke B tempom koji vam odgovara.

SILA zadovoljava slanjem zvučnih valova duboko u klitoris. Također, koristi SenSonic tehnologiju, a silikon od kojeg je izgrađena siguran je za tijelo i stvoren da apsorbira sonične valove i šalje ih natrag u tijelo stvarajući nježan, ali dubok i intenzivno zadovoljavajući osjećaj. SILA je 100% je vodootporna tako da možete uživati ​​bez brige oko bilo kakvih priključaka za punjenje. Kao i SONA 2, SILA je pametno dizajnirana s USB punjenjem jer nitko ne voli seks igračke na baterije koje umiru kada je najpotrebnije.

Kako se uključiti!

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti Instagram profil @lelo_official
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je, tagirati ženu koja vas posebno inspirira te objasniti zašto vam je baš ona toliko važna

Budite tu jedna za drugu! Ujedinjene žene mogu sve!

Sretan vam Dan žena!

Linker
27. siječanj 2023 02:28