tjedan darivanja

Slavimo žensku snagu! Gloria.hr i INTIMINA daruju deset čitateljica s menstrualnim čašicama Lily Cup One

Povodom Dana žena magazin Gloria nagrađuje svoje vjerne čitateljice. U tjednu posvećenom ženskoj snazi, odlučili smo s našim dugogodišnjim vjernim partnerima darivati vas tijekom dana koji su pred nama.

Snažne, nježne, intuitivne, pametne i sposobne - jednom riječju 'žene'. Inspiriraju nas sve one koje su se tijekom povijesti borile da bi za nove generacije izborile ravnopravnost i otvorile prostor nekom novom svijetu. Onom u kojem danas sretno slavimo ženstvenost u ljepoti njezine različitosti.

Kako bismo razveselili sve vas žene, sve vaše voljene žene i sve one koje vas svakog dana inspiriraju da budete najbolja verzija sebe, s našim smo vjernim partnerima odlučili ovaj tjedan učiniti tjednom slavlja ženske snage.

Povodom Dana žena, INTIMINA vas daruje s 10 menstrualnih čašica Lily Cup One te lansira knjigu za djevojčice s ciljem uklanjanja stigme oko menstruacije.

Lily Cup One menstrualna čašica je odličan odabir za početnice zbog malih dimenzija, ali velikog kapaciteta. Ima dvostruki rub protiv izlijevanja i prsten za lakše vađenje te je izrađena od mekanog medicinskog silikona koji ne nakuplja mirise, ne iritira sluznicu i ne podržava razvoj bakterija. INTIMINA menstrualne čašice za višekratnu upotrebu sakupljaju menstrualnu krv umjesto da je upijaju te tako predstavljaju zdraviju alternativu tamponima i ulošcima. Jednu čašicu možete koristiti do 10 godina što predstavlja veliku uštedu u usporedbi s kupnjom jednokratnih menstrualnih proizvoda, a to je svakako dobro i za okoliš.

image
Lily Cup One

Kao brend posvećen ženskom intimnom zdravlju, ali i uklanjanju stigme oko menstruacije, INTIMINA obilježava Dan žena lansiranjem knjige za djevojke "The Wonder Girls Guide Book" koja ima za cilj potaknuti na razgovore o menstruaciji, posve normalnom dijelu odrastanja. Ovaj vodič za djevojke za uzrast od 8 do 12 godina donosi priče o iskušenjima koje doživljavaju snažne mlade žene zbog svojih tijela koja se mijenjaju. Svaka priča, uz živopisne ilustracije glavnih junakinja, pruža mogućnost situacijskog učenja te uči o važnosti otvorene komunikacije među prijateljima i roditeljima, kao i važnosti razumijevanja, tolerancije, međusobne podrške, zaštite i hrabrosti.

image
Lily Cup One

Kako se uključiti!

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti Instagram profil @INTIMINA
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je, tagirati ženu koja vas posebno inspirira te objasniti zašto vam je baš ona toliko važna

Budite tu jedna za drugu! Ujedinjene žene mogu sve!

Sretan vam Dan žena!

Linker
03. prosinac 2022 12:10