Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i ELFS daruju vas poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje mnogima omiljeni domaći modni dvojac - ELFS!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog nagradnog natječaja su i omiljeni modni dvojac Elfs, kojega čine dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Kreativni, maštoviti, vrijedni i uvijek u toku sa svjetskim trendovima, Aleksandar i Ivan s radom su započeli 2004. i otad svojim mladenačkim poimanjem mode unose osvježenje na domaću modnu scenu. Povodom našeg rođendana Elfs vas daruje poklonom bonom u vrijednosti od 1000 kuna pa iz prve ruke možete doznati zašto za njih kažu da su No.1 Fashion brand with LOVE!

image
Poklon bon Elfs vrijedi za cijeli asortiman.
DANIJEL GALIĆ


Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @Elfs.hr
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera


Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
DANIJEL GALIĆ

Bilo da tražite luksuz ili udobnost, Elfs godinama slovi za modni brend koji zadovoljava i najzahtijevnije ukuse. Rado ga nose mlade i nešto starije dame i gospoda te brojne poznate osobe, a mame posebno oduševljavaju kreacije za njihove klince i klinceze.

image
DANIJEL GALIĆ

Danas je tako Elfs primjer uspješnog domaćeg modnog branda koji u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda dostupnih u trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te na web shopu www.elfs.hr

image
DANIJEL GALIĆ

U bogatom asortimanu možete pronaći sve što poželite - od donjeg rublja koje je postao ultimativni hit poklon ovog Valentinova, kvalitetnih kaputa svevremenskih krojeva, preko neodoljivo udobnih trenirki i tenisica, pa sve do luksuznih komada iz kojih izdvajamo prepoznatljive Elfs haljine, bunde i torbe.

image
DANIJEL GALIĆ


VAŽNO!

  • Poklon bon vrijedi za cijeli asortiman.
  • Poklon bon moguće je iskoristiti u roku od 60 dana od dana primitka.
  • Poklon bon moguće je iskoristiti i online uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Linker
18. travanj 2024 12:23