Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i A’MARIE daruju vas vrijednim poklon bonom u iznosu od 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje mnogima omiljeni domaći brend - A‘MARIE!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog nagradnog natječaja je i modna dizajnerica Anamarija Brkić, koja stoji iza kultnog modnog brenda A‘MARIE. Povodom našeg rođendana A‘MARIE vas daruje poklon bonom u vrijednosti 1000 kuna koji se odnosi za shopping u webshopu, na cijeli asortiman.


Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @amarie_official
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
Promo
image
Promo

Što želi moderna i urbana žena od jutra do večeri? U čemu se osjeća udobno? Koje će sve situacije imati u jednom danu? Za što sve treba biti spremna?

Sve su to pitanja koja si postavljamo svakog radnog dana kada razmišljamo o ženama koje nose A‘MARIE i za koje stvaramo kolekcije odjeće i modnih dodataka. U kontekstu bezvremenske mode najviše je prostora za osluškivanje pravih potreba žena jer svaka od njih želi komad koji može nositi godinama i koji može ukomponirati u svoj stil. S tim na umu mogli bismo reći da dizajn Anamarije Brkić ne podliježe aktualnom trendu već ima puno značajniju i dugotrajniju ulogu u odijevanju žene.

image
Promo

Svaka žena od A‘MARIE komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Biti svoja je biti u trendu i to je poruka koju šalju ženama koje nose A‘MARIE brand.

image
Promo

Aktualna kolekcija posebno veseli sve ljubiteljice ovog važnog domaćeg modnog branda

Razlog su svakako fantastični topli tonovi koji obasipaju sa svih strana, materijali , slojevite kombinacije koje u sebi nose neku posebnu dozu ženstvenosti, elegancije i sofisticiranosti i brojne A‘MARIE žene koje već godinama sjajno nose jesenske kolekcije...

image
Promo

Tako je glavna inspiracija za novu Jardin d’hiver – Zimski vrt kolekciju postala upravo žena, moderna femme fatale, koja upija jesenske zrake sunca i uživa u svim mirisima i bojama koje hladna sezona donosi sa sobom. Fokus kolekcije je na ženskoj snazi, moći i karizmi, a istovremeno i jednostavnosti u odijevanju. Stilizirane s daškom jesenske romantike i pariškog chica, nove kreacije pozivaju na maštovite slojevite kombinacije u kojima svaka žena ostaje zamijećena i svoja.

VAŽNO!

  • Poklon bon vrijedi za kupovinu u webshopu na cjelokupni asortiman.
  • Poklon bon može se iskoristiti u roku od tri mjeseca.
Linker
24. travanj 2024 21:22