Ne propustite!

Slatki specijal: U novom broju Glorije IN otkrijte recept za legendarne kremšnite slastičarnice Livadić

Pokladno vrijeme 2021., kao i sva slavlja u proteklih godinu dana, izgleda posve drugačije nego ikad dosad. No pripremajući novi broj nismo bili nimalo nostalgični niti tugaljivi, nego optimistični i pozitivni - unutar zadanih okvira odgovornog ponašanja.

To što nema okupljanja i fešti ne znači da morate preskočiti sve radosti koje se vežu uz veljaču: napravili smo stoga gastro vodič kroz tradicionalne svjetske slastice, a u modnoj rubrici donosimo prijedloge kako se sa stilom maskirati u legendarne filmske junakinje.

Osim toga, u fokusu su nam vrijedne domaće kreativke i poduzetnice koje i u pandemijskim okolnostima rade "punom parom".

S vama dijelimo priču o kiparici i kazališnoj scenografkinji Paoli Lugarić koja šije gumice za kosu od vintage tkanina, Tamari Peras koja nakon radnog dana na televiziji izrađuje figure anđela i sestrama Matildi Labaš Purić i Heleni Somek koje, unatoč krizi, drže svoj tim na okupu u samoborskoj kavani, slastičarni i hotelu Livadić. Uz dobru poslovnu filozofiju, s nama su podijelile i recept za kremšnite.

Želimo vam slatki vikend!


Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
25. travanj 2024 20:53