stiže nova gloria in

Slatki kolorit za modne pobjednice! Elegancija ove sezone dolazi u bogatim nijansama prirode

Novi broj Glorije IN donosi prave slastice, no ne samo one vezane uz gastro prijedloge. Modni svijet obiluje nijansama pijeska, ali i karamele, čokolade i bijele kave. Slatki mali užitci nisu rezervirani samo za naša nepca.

O karameli, čokoladi i bijeloj kavi u novom broju Glorije IN govorimo u kontekstu - mode. Jer svim tim "slatkim", bež i smeđim nijansama obojene su odjeća i modni dodaci u kolekcijama za aktualnu sezonu, a mi smo odabrali najatraktivnije modele s kojima možete oplemeniti garderobu. Pješčani tonovi idealni su u poslovnim kombinacijama, a posebno otmjeno izgledaju u spoju s bijelom i zlatnom, karamela pak laska posve svijetlim tipovima, a najpoželjnija je na dugačkim i širokim odjevnim predmetima... U svakom slučaju, kad se nijansa odjeće uskladi s bojom puti, rezultat je profinjen i zavodljiv izgled - jer bež tonovi podsjećaju na nagu kožu.

Prirodni tonovi neodoljivi i u interijeru!

Sličan kolorit, posve svijetlih te zemljanih tonova prevladava i u liniji ogledala Sabine Gosarić, kreativke koja izrađuje zrcala s okvirima od prirodnih materijala - poput konopa i rafije. Prvo je napravila kad je uređivala vlastiti životni prostor, a u samo nekoliko mjeseci njene su kreacije postale toliko popularne da ih je počela izvoziti čak i u Ameriku.

U gastro bloku naša domaćica je fitoaromaterapeutkinja Gracia Petek, koja u vrtu u Međimurju uzgaja razne vrste povrća i začinskog bilja, a pripravlja ih za svoju obitelj u kombinaciji sa žitaricama i pokojom egzotičnom namirnicom te objavljuje na Instagram profilu - na oduševljenje njenih pratitelja.Nadamo se da će vam Gracijine i Sabinine inspirativne priče biti samo dvije u nizu motivirajućih uz koje ćete provesti vikend.

image
Gloria produkcija

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
16. travanj 2024 08:44