samo u novoj gloriji

Severina Vučković ekskluzivno o borbi dugoj 20 mjeseci: ‘Aleks se vraća, kuvam mu paštašutu‘

Splitska pjevačica Severina Vučković presretna je što joj je nakon 20 mjeseci vraćeno zajedničko skrbništvo nad sinom, s kojim će odsad provoditi po dva tjedna u mjesecu, a nakon bespoštedne sudske bitke što ju je vodila s njegovim ocem Milanom Popovićem, spremna je pomoći i drugim ženama slične sudbine..

Aleks se vraća doma, skuvala mu mater paštašutu. Hvala svima na podršci, među ostalim je izjavila Severina Vučković (49) ekskluzivno za magazin Gloria nakon što je dobila zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom koji će, prema pravomoćnoj sudskoj odluci, nadalje sa svakim od roditelja provoditi po dva tjedna u mjesecu.

"Vjerujem da su rijetke osobe koje su ostale ravnodušne na vijest da je pjevačici Severini vraćeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Kao ženske novine ni mi nismo mogli ostati hladnokrvni pa smo upotrijebili sve moguće snage kako bismo ispričali dramatičnu priču o borbi jedne majke za svoje dijete. Sjećam se kada je Severina te hladne večeri u studenom 2019. postupila po privremenoj mjeri kojom joj je naloženo da skrb o dječaku prepusti djetetovu ocu. Nekoliko dana kasnije u emotivnoj, osobno napisanoj ispovijesti za Gloriju otkrila je kako je njezino srce slomljeno, ali da odustati neće", kazala je Alenka Ostrihon glavna urednica svih Glorijinih izdanja o glavnoj priči u novom broju magazina Gloria.

Osim emotivne priče Severinine priče, u ovom novom broju donosimo još niz inspirativnih priča.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Vedran Peteh snimio je senzacionalne fotografije glumice Sanje Vejnović

Glumici Sanji Vejnović ovo nije bio prvi put da je stala ispred mog objektiva, ali me uvijek uspije ugodno iznenaditi ne samo izgledom već profesionalnošću i strpljivošću jer smo snimali po najvećoj vrućini. Oduševili su me i njezini nedavno udomljeni psi Tihana i Đuro koji su strpljivo podnosili jako sunce i čekali da završi snimanje. U stankama smo razgovarali o simpatičnim nepodopštinama naših kućnih ljubimaca - njezinih pasa i moje mačke.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Priču o povratku celebrity vjenčanja donio je Damir Leljak

Mnogi su parovi zbog lockdowna morali otkazati svadbu ili - u najboljem slučaju - broj gostiju svesti na minimum. Zato veseli činjenica što se vjenčanja vraćaju u velikom stilu (uz propisana epidemiološka pravila), a među njima su i ona javnih osoba. Prošle subote su ‘da’ izrekla čak dva poznata para - Ivana Mišura i Goran Vlaović te Edina Pršić i Stjepan Babić - a svoje najljepše trenutke odlučili su podijeliti i s nama. Pristali su nam dati fotografije i ispričati zanimljive detalje sa svadbene fešte (jedna je bila u luksuznom hotelu, a druga u prirodi) pa mi je pisanje takvih lijepih ljubavnih priča bio poseban gušt. I dokaz da se i pod pandemijskim mjerama - ako ih se poštuje - može zabavljati bez straha od zaraze.

image
GLORIA

Životnu priču velikog Charlieja Wattsa obradio je Kruno Petrinović

- Pomolite se kome god hoćete da ne saznate kako bi Stonesi zvučali bez njega. Charlie je srce našeg benda - izjavio je gitarist Keith Richards prije četiri desetljeća. Upravo ta rečenica prva mi je pala na pamet kad je objavljena vijest o smrti legendarnog bubnjara i najvećeg džentlmena u povijesti rock’n’rolla. U Zagrebu je nastupio tri puta: dvaput 1976. u Domu sportova (tada sam još bio u vrtiću) i 20. kolovoza 1998. na Hipodromu kad sam s osamdeset tisuća ljudi u publici uživao u svom jedinom koncertu The Rolling Stonesa uživo. Pamtim ga kao da je bio sinoć: Priča je počela s “(I Can’t Get No) Satisfaction” i završila s “Brown Sugar” na bis.

image
Gloria produkcija

Donosimo i dar čitateljima! Donosimo Emmezeta katalog uz koji stižu i atraktivni kuponi za popust!

U novom broju magazina Glorija, koji se na kioscima može pronaći od četvrtka 2. rujna, možete pročitati i ove zanimljive teme.

  • ELIZABETH DEBICKI I DOMINIC WEST: Nova ekipa s kraljevskih dvora
  • GORAN VLAOVIĆ I IVANA MIŠURA: Vjenčanje za pamćenje
  • EDINA PRŠIĆ I STJEPAN BABIĆ: Naše dobre vibracije
  • DARREN STAR: Drugo ime za uspjeh
  • LJEPOTA I ZDRAVLJE: Optimizam i ekologija u bočici mirisa
  • MODA: Andrijana Subotić Pjajčik:ekspres vjenčanica
  • HILJSON MANDELA: Trešnjevački reper između psovki i romantike
  • MELKIOR BAŠIĆ: Kuhar s pilom i bušilicom
  • PUTOVANJE: DANSKA Davor Bruketa u zemlji harmonije i sreće
Linker
17. travanj 2024 15:42