STIŽE NOVA GLORIA IN

Seksi predatorice zavladale modnom scenom: Otkrivamo kako kombinirati animalni print

Bilo da ih nosite na odjevnim komadima ili modnim dodacima, atraktivne šare divljih mačaka vašem će modnom izričaju dati dozu odvažnosti i seksipila. U novom broju otkrijte kako kombinirati komade leopardovog i tigrastog printa - sa stilom.

Kad su u pitanju žene koje vole leopard print, često ih se doživljava kao predatorice - otkriva Jo Weldon, autorica knjige "Fierce: The History of Leopard Print", koja je tom modnom uzorku posvetila mnogo vremena i istraživanja. Do kojeg je zaključka došla? Da doista postoji poveznica među damama u čijim ormarima vise odjevni komadi s uzorkom leopardovih ili tigrovih šara, ali se ona ne krije u porivu da nekog ugrizu, već da se izbore za ono što im je u životu važno.

Ljubiteljice leopard printa, konstatira Weldon, po prirodi su odvažne, snažne žene koje se ne boje biti u centru pažnje, a da je to istina, dovoljno je baciti oko na listu njegovih obožavateljica - rado ga nose Lady Gaga, Jennifer Lopez i Michelle Obama. Riječ je o iznimno efektnom uzroku, a kako ga nositi sa stilom doznajte u temi "Animalna privlačnost".

image
Lady Gaga u kaftanu leopard printa.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uskoro počinju Olimpijske igre, a novi broj Glorije IN odaje im počast kroz modnu odu zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji.

Premda se nose i zimi, tople, zlatne nijanse najbolje se ističu na preplanuloj koži pa su neizostavni dio ljetnih kolekcija, dok hladni sjaj komada od srebrne kože i šljokica donose modno osvježenje u vrućim danima.

Osunčani ten je vječni klasik, no kožu treba čuvati od negativnog UV zračenja baš kao i kosu. Na plaži joj prijete UV zrake, sol, znoj i vrućina, pa Gloria IN donosi 5 savjeta kako je održati zdravom, sjajnom i mekom.

Nemate još ideju gdje provesti godišnji odmor? Hit sezone je glamping, luksuzna varijanta kampiranja u šatorima s klima uređajima, wi-fi signalom i kuhinjom, a najljepše varijante ove vrste odmora u Hrvatskoj otkrijte u rubrici Izlet.

image
Gloria produkcija
Linker
24. travanj 2024 16:20