Ne propustite!

Savršena obiteljska zabava za male i velike! Family days popusti do -50% samo uz Gloria kupone

Imamo ideju za najbolje obiteljsko druženje! Znamo kako u sive dane unijeti malo veselja i razigranosti. Okupi svoju obitelj i trk na obiteljske dane u Family mall! Uz novi broj časopisa Gloria pripremili smo vam lude popuste na sve aktivnosti za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji!

Amazinga atrakcije jednako su zanimljive mlađima, ali i onim starijima. Iskoristi kupone za -30% do -50% popusta na jedan od Amazinga paketa i uživaj u novoj vrsti nesvakidašnje zabave! Isprobaj trampolin park, laser tag ili VR park i uđi u novu dimenziju zabave u koju ćeš se sigurno poželjeti vratiti u Family Mall.

Stoga, ne propustite posjetiti ovaj najveći centar za namještaj i zabavu u najvećem zabavnom parku na osam tisuća četvornih metara, uz vrijedne kupone s popustima koje možete pronaći samo u magazinu Gloria, koji je u prodaji na kioscima od četvrtka 27. siječnja.

Uz novi broj časopisa Gloria dolazi čak 28 kupona i ludi popusti na sve aktivnosti za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji!

Za one malo mlađe, iGRANDiA priprema najbolju zabavu. Što želiš biti kad odrasteš? iGRANDiA vašim najmlađima omogućuje da isprobaju kako je to biti pekar, doktor ili radijski voditelj. Interaktivna igraonica puna zabavnih atrakcija oduševit će vaše klince! Posebno se ističe Sky rider vožnja na koju s kuponom možete ostvariti čak -50% popusta! Za one najmlađe kreiran je poseban kutak za zabavu i razvoj samostalnosti gdje uz stručno osoblje možete ostaviti svoje mališane tri sata, a vi za to vrijeme razgledati ponudu namještaja.

Nakon kvalitetne igre čekaju vas popusti i na slastice, balone i igračke. A ako osim zabavnog obiteljskog dana za vaše klince trebate i novi namještaj, provjerite popuste na asortiman koje su vam pripremili Magic baby, Möbel Land, Luna Home, Chair4u i Marnic.

Nakon zabave i shoppinga predahnite u Leggieru ili Leggieru Lotf te iskoristite kupon za čak od -30% do -50% popusta na sva pića, a kada ogladnite trk u Batak grill u kojem vas čeka -20% popusta na svu hranu! Batkov dječji meni ispunit će želje svakog mališana, a roditelji će uživati u širokom izboru specijaliteta s grilla. Desert vam spremaju vrsni slastičari Torterie macaron, a na sve slastice s kuponom ostvarujete -30% popusta!

image
GLORIA

Sve je spremno za idealno obiteljsko druženje, zato trk na kiosk po novi broj magazina Gloria, pa u Škorpikovu 11 na Family days!

Linker
18. travanj 2024 05:20