Uz novu Gloriju

Savršena obiteljska zabava za male i velike! Family days popusti do -50% samo uz Gloria kupone

Bez obzira na tmurno jesensko vrijeme, uživajte u zabavi sa svojom obitelji! Uz Gloria kupone osigurali smo vam popuste do čak -50% popusta na najzabavnije pakete u Amazinga i GRANDiA igraonicama.

Ono što ćemo pamtiti u budućnosti je količina ljubavi, smijeha i sretnih trenutaka koje smo proveli s našim najmilijima, zato se Family mall pobrinuo da vaše dragocjene obiteljske trenutke ovog studenog unese zrake sunca i vedrine, bez obzira na vremenske (ne)prilike koje vladaju vani. Family mall obilježava Family days popusti do -50% uz Gloria kupone od 11. do 17. studenog!

Stoga ne propustite posjetiti ovaj najveći centar za namještaj i zabavu u najvećem zabavnom parku na osam tisuća četvornih metara, uz vrijedne kupone s popustima koje možete pronaći samo u magazinu Gloria, koji je u prodaji na kioscima od četvrtka 11. studenog.

Uz novi broj časopisa Gloria dolazi čak 28 kupona i ludi popusti na sve aktivnosti za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji!

Amazinga atrakcije jednako su zanimljive mlađima, ali i onim starijima. Iskoristite kupone za -30% do - 50% popusta na jedan od Amazinga paketa i uživajte u novoj vrsti nesvakidašnje zabave! Tu su trampolin park, laser tag ili VR park s kojima možete ući u novu dimenziju zabave! Za one malo mlađe, iGRANDiA priprema najbolju zabavu. Jedno od pitanja koje naši najmlađi često čuju je - što želiš biti kad odrasteš?

image

Uz novi broj magazina Gloria dolazi i 28 kupona s nevjerojatnim popustima do -50%!

GLORIA PRODUKCIJA

iGRANDiA vašim najmlađima omogućuje da isprobaju kako je to biti pekar, doktor ili radijski voditelj. Interaktivna igraonica puna zabavnih atrakcija oduševit će svu djecu! Za one najmlađe kreiran je poseban kutak za zabavu i razvoj samostalnosti gdje uz stručno osoblje možete ostaviti svoje mališane tri sata, a vi za to vrijeme razgledati ponudu namještaja. Uz Gloria kupon možete ostvariti -20% popusta na dadilju Iggy Ziggy!

Razmazite se do kraja

Nakon kvalitetne igre čekaju vas popusti i na slastice, balone i igračke. A ako osim zabavnog obiteljskog dana za vaše klince trebate i novi namještaj u dječjoj sobi, provjerite popuste na dječji asortiman koje su vam pripremili Magic baby, Möbel Land, Luna Home i Marnic.Nakon zabave i shoppinga predahnite u Leggieru ili Leggieru Lotf te iskoristite kupon za čak od -30% do -50% popusta na sva pića, a kada ogladnite trk u Batak grill u kojem vas čeka -20% popusta na svu hranu! Batkov dječji meni ispunit će želje svakog mališana, a roditelji će uživati u širokom izboru specijaliteta s grilla. Desert Vam spremaju vrsni slastičari Torterie macaron, a na sve slastice s kuponom ostvarujete -30% popusta!

Sve je spremno za idealno obiteljsko druženje, zato trk na kiosk po novi broj magazina Gloria, pa u Škorpikovu 11 na Family days!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
22. travanj 2024 22:49