GETTY IMAGES
Hit komad

Šareni ili jednobojni, pamučni ili od čipke - u ormaru je bitno imati barem jedan, ali vrijedan

Dizajniran po uzoru na sportski triko, bodi ističe obline i prekriva nedostatke pa se nosi u svim prilikama: pamučni za dan, čipkasti za večer.

M ilenijke oduševljene modom 90-ih izvukle su iz zaborava odjevni predmet koji je bio hit u dekadi u kojoj su rođene - bodi. One koje su tih godina bile dovoljno odrasle da ga nose sjećaju ga se kao komada koji se zbog kopčica i drukera nije mogao brzo skinuti i odjenuti, što je značilo da svaki odlazak u toalet u noćnom klubu podrazumijeva kucanje na vrata ostalih djevojaka u redu i povike “požuri”.

No, bez obzira na manje zamjerke, ipak nije isto odjene li se umjesto bodija potkošulja.

Kako je sašiven od rastezljivog materijala, bodi stegne tijelo, ravna trbuh i istakne struk pa se figura čini vitkijom i zamamnijom.

Pritom milenijke kao što su britanska glazbenica Dua Lipa i američka manekenka Bella Hadid nose modele s visokim izrezom oko kukova koje kombiniraju sa širokim hlačama niskog struka, a taj komad gole kože koji proviruje iznad ruba hlača ima jednako seksepilan učinak kao i duboki dekolte.

S dolaskom hladnijih dana nose se pamučni i viskozni bodiji dugačkih rukava i visokog ovratnika preko kojih se, kad se temperatura u termometru spusti još niže, odijevaju košulje od flanela, puloveri i veste. U večernjim prilikama pak nose se modeli s umecima od čipke i tila koji se kombiniraju s voluminoznim suknjama.

Izbor najboljih iz kolekcije jesen/zima donosimo u novom broju magazina Glora IN.

Novi broj magazina Gloria IN pronađite subotom na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

SNIŽENJA Hitovi na popustu

TREND U bodiju od jutra do mraka

INSPIRACIJA Stil Damiana Hurleyja

POVRATAK U ŠKOLU Sve za uspješnu godinu

LJEPOTA Plodovi iz kozmetičkog vrta

KREATIVNA ZONA Ekipa umjetničkog projekta ‘Okolo’

GASTRO Novi splitski restoran na Bačvicama

IZLET J.R. August na izvoru Kupe

Linker
17. travanj 2024 04:49