VRIJEDNI KUPONI S POPUSTIMA

Samo uz novi broj magazina Gloria IN darujte voljene i sebe onako kako već dugo priželjkujete

Ovaj broj magazina Gloria IN nismo posvetili samo partnerskoj ljubavi, već i onoj prema tradiciji, a uz izbor odličnih ideja za darivanje voljene osobe povodom Valentinova, darujemo vam i 20 kupona s popustima i do 50%.

Ne sladunjavosti, ali da - nježnosti. To je, ukratko, bila misao vodilja tijekom pripremanja novog broja čija je glavna tema ljubav. Među ostalim, bliži se Valentinovo, stoga smo napravili izbor prigodnih detalja - nakita, odjeće, modnih dodataka, kozmetike, slatkih zalogaja...

I najveće cinike razveselit će mali znak pažnje, a iskustvo kupnje još je slađe uz popuste s kuponima koje darujemo uz ovu Gloriju IN.

Samo uz Gloriju IN: Neka ovo bude savršeno Valentinovo, darujemo vam 20 kupona s popustima do 50%

image
GLORIA PRODUKCIJA

Romantična atmosfera na stranicama nadahnuta je, priznajemo, i Netflixovom serijom “Bridgerton” te odnosom glavnih likova, ali i njihovim raskošnim kostimima. U tom je duhu i modna tema broja, a sudeći prema novim kolekcijama - vlada prava romansa između čipke i tila.

Broj nismo posvetili samo partnerskoj ljubavi, već i onoj prema tradiciji: donosimo priču o domaćem brendu namještaja Fabrikat koji su pokrenuli otac i kći Božić, a predstavljamo i Olgu Kuryginu koja u svom zagrebačkom bistrou nudi jela iz rodne Rusije.

Uživajte u vikendu i budite nježni, prema sebi i prema drugima.

Do sljedeće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
20. travanj 2024 04:23