Ne propustite!

Samo uz Gloriju: Iskoristite kupone s odličnim popustima u najvećem Shopping centru u Rijeci i okolici!

Kupone s vrijednim popustima za kupnju u trgovinama Tower centera Rijeka potražite u novom broju magazina Gloria. Kuponi vrijede od 21. do 27. listopada.

Ako želite osvježiti garderobu najnovijim jesenskim trendovima, sada je savršena prilika za to. Odjeću, obuću, modne dodatke, kozmetičke preparate, sitnice za uređenje doma i još mnogo proizvoda moći ćete nabaviti po povoljnijim cijenama uz kupone u riječkom Tower Centeru. A to je uistinu dovoljno dobar razlog za shopping!

Tower Center Rijeka i magazin Gloria pripremili su oatrakitvne kupone s popustima. U novom broju Gloria magazina pronađite čak 36 kupona s popustima do 40% koje možete iskoristiti u Tower Centeru Rijeka.

image
Gloria i Tower center omogućuju vam najbolji shopping u Rijeci i okolici.
FILIP GRZINCIC

Replay, Gerry Weber, Five Star Fashion (Gant) i Springfield donose odlične popuste za obnovu jesenske garderobe. U Aldu, Massu, Pitta Rossu, The Nextu i Alpini pronađite obuću koja će vas oboriti s nogu, dok se Triumph i Women'secret brinu za donje rublje iz snova. Klince i klinceze povedite sa sobom i pronađite nešto za njih u Baby Centru, Beba.hr trgovini i u Cicibanu.

Čitajte i: Najveće uštede, najbolje ideje: Gloria i Lesnina XXXL daruju čitatelje kuponima s vrijednim popustima

Naši sportski dućani - Buzz, Ferivi, Polleo Sport i Sport Vision - tu su da vam pomognu u vođenju aktivnog života. Kada vam je potrebna pauza od shoppinga, ušetajte bez najave u Chix Threading Bar. Ako se želite počastiti ili tražite poklone u obliku zlatnog, srebrnog nakita ili satova Zlatarna Celje, Dicta Exclusive, Dicta Tower, Heta 1892. i Argentum su pripremili posebne ponude samo za vas.

image
Tower center u Rijeci
PROMO

Na svoj shopping popis stavite i posteljine, jastuke, madrace, ručnike, posuđe jer ćete sve pronaći na odličnim popustima u trgovinama Posteljina.hr i Vitapur. Sve za uređenje doma pronađite i u salonu rasvjete Luce.

Nakon shoppinga, Kooglana Food&Bar donosi 2 sata kuglanja po 50% nižoj cijeni.

Kupone možete iskoristiti od 21. do 27. listopada, stoga ne odgađajte ni trenutka i požurite po odlične ponude! Ne zaboravite kupiti novu Gloriu i krenuti u shopping za cijelu obitelj!

image
Gloria produkcija
Linker
15. travanj 2024 22:04