iStock
To se ne propušta!

Samo u novoj Gloriji IN: Nikad maštovitija rješenja iz svijeta mode, kozmetike, uređenja interijera

Novi broj Gloria IN magazina, jedine ženske revije Jutarnjeg lista, donosi pregršt dobrih ideja koje će vas, nadamo se, potaknuti na ostvarenje nekog kreativnog zadatka - već ovaj vikend

Dobro došli na stranice novog broja Glorije IN koji smo posvetili ljepoti življenja. Da, ona postoji i uovim neizvjesnim vremenima, u kojima se povremeno osjećamo kao likovi u distopijskom filmu. Tome u prilog idu nikad maštovitija rješenja u svijetu mode, kozmetike, uređenja interijera...

Među onima koje je kriza prouzročena koronavirusom zapravo potaknula na realizaciju pravih umjetničkih majstorija je dizajner Gareth Pugh, čija je nova kolekcija nedavno predstavljena u Londonu.

Industrija ljepote je pak svakodnevnom nošenju maske - koja prekriva pola lica - doskočila linijama šminke koje oči stavljaju u prvi plan.

I domaći kreativci su nezaustavljivi: predstavljamo arhitekticu Ivu Erić koja je svoj hobi pretvorila u posao, a njene torte izgledaju poput pravih skulptura.

iStock

I Darija Vrtarić Jakoplić, Ksenija Koščak te Vanja Begović iz Ivanić Grada napravile su sličan potez i pokrenule obrt za redizajniranje i uređivanje namještaja. Nadamo se da će vas njihove priče potaknuti na ostvarenje nekog kreativnog zadatka - već ovaj vikend.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

STIL Glumica Emma Corrin

TREND Odjeća inspirirana školskim uniformama

FOKUS Kreacije Garetha Pugha

SHOPPING Kožnate jakne i sakoi

MUŠKA POSLA Tom Hardy kao izvor inspiracije

LJEPOTA Make-up slikarije na očima

INTERIJERI Stari namještaj u novom ruhu obrta ‘Da bar...’

GASTRO Torte i kolači arhitektice Ive Erić

Linker
20. travanj 2024 08:48