Raymond Tang / Alamy / Alamy / Profimedia
NIJE HARRY BIO ZADNJI

Riješite test osobnosti i doznajte koji nadolazeći europski kraljević bi bio vaš princ na bijelom konju?

Možda nismo toga često svjesni, no Europa je mali kontinent prepun svojih monarhija i nositelja plavih krvnih zrnaca. Neki od tih nositelja prave su "prilike" - mladi, zgodni, bogati i uspješni... Koji je vaš princ na bijelom konju?

Svijet žena koje su se nadale da će završiti u kraljevskoj palači utihnuo je nakon što je američka glumica osvojila posljednjeg slobodnog britanskog kraljevića. No samo prave poznavateljice svega kraljevskog znaju da Harry nije bio posljednji. Štoviše, mogli bismo reći da je vrijeme popularnosti britanske monarhije možda na zalasku.

RIJEŠITE I OVE TESTOVE OSOBNOSTI:

Nijedan modni dodatak ljeti nije toliko poželjan! U našem testu saznajte kakav bi vam najbolje stajao
Angela, Jacinda, Margaret ili Alexandria - kojoj biste političarki nalikovali kada biste se bavili tim poslom?
U kojem ćete književnom žanru najviše uživati na godišnjem? Riješite test i saznajte!

Naime, postoje brojni mladi, zgodni i uspješni prinčevi, vojvode, grofovi i ostali "plemenitaši", čije vrijeme zapravo tek dolazi. Od male kraljevine Liechtenstein, preko Danske i Švedske, sve do ugasle grčke krune - Europa je prepuna prinčeva i princeza.

Još je bolja stvar što ovi prinčevi nisu odrastali pod povećalom javnosti i papparazza, već su živjeli mirnijim životima, u svojoj zaštićenoj privatnosti, no s bankovnim računima odmah po rođenju. Visokoobrazovani, zgodni, s puno hobija i strasti za spas čovječanstva - nadolazeći prinčevi predvode i neku sasvim drugačiju generaciju osviještenih građanina Zemlje. A kad smo kod planeta, vrlo im je važno da i njega zaštite.

U ovome kvizu držali smo se samo bliske nam Europe, no to ne znači da se i na drugim mjestima u svijetu ne "skrivaju" jednako uspješni, zgodni i bogati prinčevi i drugi nasljednici titula.

Za početak otkrijte koji princ s naših teritorija je pravi za vas:

Linker
14. travanj 2024 21:59