Warner Bros Collection / Everett / Profimedia
RIJEŠITE TEST OSOBNOSTI

Rachel, Phoebe ili Monica: S čijim biste se životnim odlukama najlakše poistovijetili?

Na prvu ćemo Phoebe nazvati ekscentričnom, Monicu ponekad i luđakinjom, a Rachel razmaženom, no ako zadiremo dublje u te likove, shvaćamo što ih pokreće, čemu teže i što ih usrećuje. Kojoj ste najviše nalik?

Danas vjerojatno najpoznatija serija, ako ne i svih vremena, humoristična serija "Prijatelji" iznjedrila je neke od najboljih šala, outfita i likova, iako joj se sve više spočitava da "nije dobro ostarila". Radi se tu o rasnoj jednoličnosti svih likova, danas nedoličnim šalama prema LGTBQ zajednici, ali i ismijavanju osoba koje se ne uklapaju u veličinu "S".

FRIENDS, Matt LeBlanc, Courteney Cox (aka Courteney Cox Arquette), Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, 2002-03 season, series running 1994-present, yr9,Image: 98371264, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Sve to na stranu, teško ćete pronaći osobu koja ne može nabrojati likove iz popularne serije, a glumci koje je proslavila u toj slavi na temelju serije uživaju i danas.

RIJEŠITE I OVE TESTOVE OSOBNOSTI:

Štediša, razumni ili rasipni potrošač: Tko si u zamršenoj igri balansiranja kućnim budžetom?
Koji bi se pas savršeno uklopio u vaš životni ritam? Ovih nekoliko pitanja dat će vam odgovor
Možda razlog nezadovoljstva poslom 'leži' baš u tome: Doznaj jesi li timski ili solo igrač?

Premda su devedesetih likovi u serijama, posebno humorističnim, bili dosta plošni, ako samo malo boje pogledate, kreatori su im uspjeli dati malo više karaktera, dubine i osobnosti.

Djevojke u seriji imaju veliki luk: Monica si nauči dati oduška bez da si našteti, Rachel se od razmaženke razvije u zrelu i uspješnu ženu, dok Phoebe na svoj nekonvencionalan način pobijedi okove "normalnosti" koje nameće društvo. Kojoj od djevojaka najviše nalikujete?

Riješite test osobnosti i saznajte:



Čitajte i:

Jesi li prava kraljica u raspoznavanju cvijeća ili ne možeš prepoznati ružu kraj božura?

Svi znamo hitove 80-ih, ili!? Od Valjka i Josipe do Miše - saznajte koliko stihova znate napamet!

Koliko znaš o slavnim holivudskim dinastijama: Riješi kviz i doznaj jesi li ekspert kakvim se smatraš

Linker
20. travanj 2024 09:54