Ne propustite

Prvijenac biblioteke G. ‘Neispričana priča o Žuži Jelinek‘ odsad i u samostalnoj prodaji

Sasvim smo sigurni da bi naša legendarna kolumnistica bila presretna da ima priliku čuti i pročitati sve vaše komentare na njenu najnoviju biografiju autorice Nade Mirković. A vjerujemo kako će i naše vjerne čitateljice i čitatelje razveseliti vijest da smo ovo sočno i moćno štivo u izdanju magazina Gloria stavili u samostalnu prodaju i narednih tjedana.

Ikona poslijeratne zagrebačke modne scene, pustolovka i uspješna poslovna žena, legendarna kolumnistica magazina Gloria, koja je bez dlake na jeziku pisala o seksu, muško-ženskim odnosima, žene poticala na neovisnost i postizanje uspjeha, na eleganciju i dobar stil, a muškarce savjetovala kako da budu dobri ljubavnici - i danas je mnogima životni uzor.

Žuži Jelinek imala je dugu, kvalitetnu i sretnu vezu s Glorijom. Ikona poslijeratne zagrebačke modne scene, kod koje su se odijevale drugarice i gospođe, najuglednije žene tadašnjeg društva, socijalistička Coco Chanel, bila je kolumnistica već od prvog broja najčitanijeg ženskog magazina u regiji.

Neumorno je iz tjedna u tjedan pisala tekstove koji su često dizali prašinu, no nju to nije diralo.

image
Žuži je bila vedra, puna životnih mudrosti i zanimljivih anegdota, a mnoge od njih opisane su i u knjizi Nade Mirković.










BILJANA GAURINA/CROPIX

Njeni savjeti i životne mudrosti, a sve potkrijepljeno s pričama iz života, bili su dragocjeni i Gloriji i njenim čitateljicama. Napisala je više od tisuću kolumni, koje je slala uvijek na vrijeme - čak i kad je bila u bolesničkoj postelji. Posljednja njena kolumna stigla je u redakciju nekoliko dana prije nego što je umrla, 23. siječnja 2016.

Vijest o izlasku njezine najnovije biografije u izdanju biblioteke G. naišla je na mnoštvo pozitivnih reakcija koje ste nam slali poštom, elektroničkim putem, na društvenim mrežama i osobno.

Stoga smo odlučili produžiti prodaju 'Neispričane priče o Žuži Jelinek' autorice Nade Mirković te je sada možete pronaći i u samostalnoj prodaji!

Vaša Gloria

image
Ne propustite najnoviju biografiju legendarne Glorijine kolumnistice.
BIBLIOTEKA G.


O AUTORICI

Nada Mirković dugogodišnja je novinarka i urednica u časopisima Svijet, Start, Globus, Gloria, Cosmopolitan, Elle, Mila, Jutarnji list. Za tek pokrenuti RTL Hrvatska, kao producentica i glavna urednica, vodila je "Sanju" - prvi dnevni talk show na ovim prostorima. Pisala je scenarije za brojne popularne TV serije, bavi se prevođenjem i dalje neumorno piše i intervjuira poticajne osobe iz javnog života.


Čitajte i:

Intimna priča najbliže suradnice Žuži Jelinek: ‘Od nje sam najviše naučila, pa i to da su se njene kolumne čitale i na Kaptolu!‘

Zlatna pravila za sve generacije: Žužinih deset savjeta za muškarce!

Kakve haljine nositi, što skriti, a što istaknuti: Žužinih sedam savjeta za punije dame

Žužini postulati za žene treće dobi: ‘Poslije svakog kupanja, hladan tuš! Seks obavezno jednom tjedno!‘

Linker
15. travanj 2024 17:00