dar čitateljima

Provjerite ljetni horoskop u knjižici uz novu Gloriju! Rakovima se sprema sudbonosni susret, a Bikove će privući netko iz prošlosti

Flertovi, prekretnice i nove romanse obilježit će novu ljetnu sezonu, a što vam sve zvijezde spremaju, otkrijte u velikom ljetnom horoskopu koji dolazi na poklon uz novi broj Glorije!

Ovan

Od sredine lipnja, a posebno u srpnju, bit ćete željni avantura. Na pomolu su nove veze koje bi se iz ljetnog flerta lako mogle pretvoriti u mnogo više.

Bik

Ovo ljeto vatru i bujicu emocija probudit će u vama neka bivša ljubav na koju nikada niste zaboravili, a srest ćete je potpuno neplanirano, takoreći u prolazu. Jedan Rak mogao bi vam uljepšati kolovoz.

Blizanci

Iako vam je sloboda izuzetno važna i nerado pristajete da vas neka veza toliko pokori da je izgubite, mogli biste ipak pokleknuti: sami ćete se začuditi kako bi dugogodišnje prijateljstvo moglo prerasti u veliku ljubav ako se previše ne prestrašite trajnih emocija.

Rak

Neki snažan zemljani znak mogao bi vam ukrasti srce i izbaciti vas iz ustaljene kolotečine. Malo ugodnog vjetra moglo bi vam dati snagu za novi početak.

Lav

Vašu bi pažnju ovo ljeto mogla privući osoba vrlo slična vama, ali niste u tome jedini. Mogli biste imati dostojnog protivnika pa da biste je osvojili, morat ćete se potruditi puno više nego što ste inače navikli.

image
Švašta se može dogoditi ovog ljeta!
UNSPLASH

Djevica

Jedan vodeni i jedan vatreni znak već čekaju da na njih obratite pozornost. Karta Ljubavnici vas potiče na te promjene, a na vama je koliko ćete se moći prepustiti trenutku bez previše pitanja i razmišljanja kamo sve to vodi.

Vaga

Godit će vam pažnja jednog Ovna, ali istodobno i smetati neke njegove mane pa biste doista mogli početi vagati pluseve i minuseve.

Škorpion

Posebno će vas zaokupiti jedna osoba koja nije iz vašeg uskog društva ili s posla, ali je ipak površno poznajete. Prilično bi vas moglo iznenaditi što mislite na nju.

Strijelac

Kočija vas zasad vodi u nepoznato, ali na vrijeme ćete iz nje iskočiti i pasti u zagrljaj jednog vatrenog znaka zbog kojeg bi vam srce moglo brže zakucati u kolovozu.

image
UNSPLASH

Jarac

Krajem lipnja bi vam netko s posla mogao priznati što već dugo osjeća prema vama. U srpnju biste mogli biti meta jednog Strijelca, Jarca i Ovna.

Vodenjak

Osoba koju biste mogli upoznati u srpnju ili kolovozu mogla bi vas potpuno osvojiti. Pripazite samo da je ljubomorom ne udaljite od sebe.

Ribe

Na jednom događanju upoznat ćete vrlo zanimljivu osobu koja će zaokupiti vaše misli i osjećaje. Ta bi vam osoba mogla postati zanimljiv i odan partner.

Kakve vas još avanture očekuju do kraja ljeta otkrijte u knjižici Horoskop koju vam darujemo uz novi broj Glorije! Osim tarota i horoskopa za svaki znak, možete ponešto naučiti o snazi brojeva, odigrati zabavan kviz i otkriti koji vam element najviše paše ili zaviriti u horoskopski profil britanske kraljevske obitelji. Važno je samo da dobro se zabaviti!

image
Gloria produkcija
Linker
18. travanj 2024 23:45