Stiže nova Gloria IN!

Proljetni trendovi u punom cvatu! Donosimo neodoljivi shopping vodič za promjenjivo vrijeme

U uskrsnom izdanju Glorije IN donosimo vam jaku dozu optimizma. Priče o mladim i poduzetnim ljudima, koji unatoč svemu stvaraju neke nove vrijednosti - daju nadu u bolje sutra. Modne stranice, pak, odišu vedrinom - koju donosi neodoljivo cvijeće.

Za uskrsni vikend pripremili smo broj koji će vam, nadamo se, unijeti jaku dozu optimizma, i to zbog mladih ljudi koji i u kriznim vremenima pokreću nove poslove i stvaraju nove vrijednosti. Među njima su Mario Veneti i njegove stolarske majstorije, ali i dizajnerice Maja Subotić Šušak te Katarina Zlatec koje u bajkovitom okruženju u Gornjoj Bistri izrađuju sasvim posebne bukete i vijence. Okružene prirodom, Maja i Katarina rade s poštovanjem prema okolišu, a želja im je da cvjećarnica održivog koncepta kakva je njihova - u kojoj nema uporabe plastike i ostalog nerazgradivog materijala - u Hrvatskoj bude standard, ne iznimka.

Dobro raspoloženje podižemo i u modnoj temi broja: tko je pomislio da će proljetna sezona proći bez cvjetnih uzoraka, prevario se.

S prvim proljetnim zrakama sunca "procvala" je i odjeća, a aktualne kolekcije pršte motivima raznog cvijeća, među kojima svaka žena može pronaći ono što joj se sviđa u skladu s osobnim stilom odijevanja. Najženstveniji uzorak jednako je poželjan na tamnoj, svijetloj i podlozi intenzivnih boja, kombinira se s robusnim, vojničkim čizmama, ali i sa profinjenim cipelama s potpeticom.

Od koristi bi vam mogao biti i naš shopping vodič kroz prošivene jakne, idealne za promjenjivo vrijeme: modeli s tankim slojem punila, koje se mogu lako složiti i spremiti u torbu, idealne su za slojevite kombinacije.

Spojite li ih s atraktivnim dodacima poput cipela od metalik kože i s krupnim komadima nakita, spremni ste za večernju šetnju gradom, a uz bijele tenisice za obavljanje svih dnevnih obveza. Uživajte u produljenom vikendu, želimo vam sretne i mirne blagdane.

image
Gloria produkcija

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
21. travanj 2024 23:06