nova gloria in

Priprema, pozor, ljubav! Iznenadite voljene posebnim znakom pažnje i priredite im nezaboravnu večeru!

Novi broj vašeg najdražeg magazina u znaku je ljubavi: donosimo najljepše modne i beauty kreacije inspirirane Danom zaljubljenih te gastro prijedloge za zavođenje u četiri slijeda.

Ljubav je oduvijek nadahnuće umjetnicima, a modni dizajneri počast su joj odali romantičnim kreacijama sa srcolikom motivima. Nicolas Ghesquiere, kreativni direktor kuće Louis Vuitton, u aktualnoj je resort kolekciji nazvanoj Game on predstavio torbu u obliku srca ukrašenu monogramom LV, motiv srca pojavljuje se i na njihovim popularnim modelima torbi Speedy, Alma i Neverfull, a potražnja pred “praznik ljubavi” udvostručuje se i za sve torbe talijanske modne kuće Dolce&Gabbana koje imaju kopču u obliku srca okruženog zrakama boje zlata.

image

Carolina Herrera

WWW.FASHIONPPS.COM/AVALON/PROFIMEDIA

Novi broj Glorije IN donosi i beauty poslastice romantičnih imena i pakiranja: Dior je lansirao novo, valentinovsko izdanje svog ruža Rouge Dior, utisnuvši u njega riječ “love” (ljubav), Nars je svoje make-up palete prigodno “posuo” crvenim srcima, Yves Saint Laurent puderijeru Le Cushion Encre de Peau “odjenuo” u raskošno crveno ruho, a gel za tuširanje iz Lushove valentinovske kolekcije ima oblik ljudskog srca.

I reality zvijezda Kylie Jenner mudro je novu kolekciju kozmetike lansirala upravo uoči Valentinova te su njezina u srcoliku ambalažu pakirana rumenila simboličnih imena Hey Sugar, Cupid’s Crush i Make Him Blush već prodajni hit.

image

Svečana večera za Valentinovo prema ideji Slavice Šagolj.

BERISLAVA PICEK/CROPIX

Za one koji se slažu s izrekom da „ljubav ide kroz želudac” Gloria IN donosi prijedlog Valentinovskog menija tj. učinkovito zavođenje - u četiri slijeda!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
14. travanj 2024 19:37